Aktuellt

Stenkoll på tillvaron…

Jessica deklarerade sin kärlek till ett par cykelglasögon (och hjälm) från Rudy Project i sin blogg idag.

image

(Bild lånad av Jessica)

Jag dreglade en skvätt och drömde om hur snygg och snabb jag skulle bli i skogen, bara jag fick ett par sådana glasögon…  Visade inlägget lite diskret för Fredrik, i syfte att ge honom lite present-idéer inför stundande namnsdagar, bröllopsdagar och 20-år-sen-studenten-dagar (allt kan firas!).

Han tittar lite konstigt på mig och upplyser mig om att jag faktiskt redan har ett par Rudy solglasögon, rosa bågar, fast med svart glas.

Stenkoll på livet alltså. Hade han varit riktigt smart hade han slagit in dem och gett mig dem i present… en gång till!  Nu var han inte fullt så kvicktänkt, som tur var!

Dags att börja använda mina cykelglasögon alltså. Premiär redan idag!

Men tillhörande hjälm har jag inte. Ifall det är någon som behöver presenttips…

10 Kommentarer

 • Svara
  Johnny
  13 juni, 2012 kl 15:23

  Har själv dreglat över deras glasögon främst, men även hjälmarna sedan jag fick chansen att prova. Sitter oerhört bra och skönt samt att dom är relativt slimmade på huvudet så man undviker svamp-looken lite :-)

  • Svara
   Anna
   14 juni, 2012 kl 13:14

   Låter ju hur bra som helst! Nu ska jag äta min spenat var dag och hoppas tomten slänger ner en hjälm i huvudet på mig så här ett halvår fel i tiden.

 • Svara
  Therese
  13 juni, 2012 kl 16:26

  Den där gröna hjälmen + glasögon har jag dreglat över sen jag blev med cykel. Så jäkla fina. Och jag håller med Johnny – de sitter hur bra som helst. Men eftersom jag redan har en bra hjälm så blev det ingen framgång i mitt diskreta visande av bilder och drömmande ”tänk om man hade en sån här fin”-kommentarer framför diverse släktingar och sambosar inför min senaste födelsedag. Jag får nog helt enkelt ta tag i saken själv.

  • Svara
   Anna
   14 juni, 2012 kl 13:15

   Fredrik fattar inte heller vinken. Vaddå ”redan har en bra hjälm”??? Man kan väl ha två bra hjälmar? :) :)

 • Svara
  Träningsglädje
  13 juni, 2012 kl 16:43

  hmm, jag måste nog också ta tag i saken…

  • Svara
   Anna
   14 juni, 2012 kl 13:16

   Mmmm. Hela Högbo hade ju liksom lysts upp med så mycket färg på våra huvuden!

 • Svara
  Gert
  14 juni, 2012 kl 11:30

  Anna.Det ordnar sig kanske med hjälmen om din man läser din blogg.:)Själv köpte jag löpaskor igår.Nedsatta från 799 till 499 kr..Soc Gait 96.Dom håller väl samma mediokra klass som jag.Skulle fika också men 28 kr för en kanelsnäcka kan dom ju glömma.

 • Svara
  Anna
  14 juni, 2012 kl 13:17

  Fast han verkar svårflörtad denna gång…. Han betalar nog hellre 28 kr för en kanelsnäcka :)

 • Svara
  Lisa
  14 juni, 2012 kl 23:10

  Perfekt inlägg för mig idag! Var ute och cyklade och fick sjukt mkt damm och diverse småkryp i ögonen… (Varav en fluga the size of small bird) så glasögontips är guld värt!:)

 • Svara
  Jessica
  17 juni, 2012 kl 23:48

  NU tar vi tag i saken!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.