Aktuellt

Nytt i cykelparken!

GOPR0675

Här är mitt nya monster – Trek Superfly. Undrar varför jag känner mig så liten…

I veckan testar jag bromsar och växlar på landsvägen. Fredag till söndag bär det till skogs.

Spännande it is. Och lite läskigt.

3 Kommentarer

 • Svara
  Suzan
  10 juni, 2012 kl 22:11

  *sjukt avis*

 • Svara
  Dessi
  15 juni, 2012 kl 03:55

  Spännande! :) Hur resonerade du i valet mellan 26 och 29″ hjul?

  • Svara
   Anna
   15 juni, 2012 kl 13:50

   Jag kollade runt lite och fick känslan av att 29 hjul var det som skulle vara absolut lättast att sälja (ifall jag inte skulle fastna, har ju aldrig provat liksom). 29 hjul verkar vara det nya svarta :) Fast den känns ofantligt stor, jag lovar att rapportera efter testrundan i morgon!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.