Aktuellt

Ice ice baby

Jag har ont i foten. Men jag vågar inte skriva det. För då tycker ni att jag var korkad som sprang 23 km i fredags fast jag redan då kände lite. Och korkat var det säkert, men ni vet… De där tillfällena som man inte alltid har, de vill man liksom ta tillvara på.

Ontet kom efter en heldag på beach-handboll. Inte så att jag spelade själv, gick mest omkring barfota i sanden. Förödande.

Det sitter på utsidan foten, muskelfästet på yttersta mellanfotsbenet. En dum liten punkt. En jättedum liten punkt.

Men jag är inte dum. Därför löpvilar jag. Toppar med lite tvärfriktioner och is.

SNART startar jag min maraträning. Men först cyklar jag lite.

7 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  19 juni, 2012 kl 06:37

  Det låter ju ändå hanterbart. Och klok är du!

 • Svara
  Snorkkis
  19 juni, 2012 kl 06:42

  Trist med gnällfot. Och du är inte korkad alls – bara normal. Finns det några som är sämre på att vila än löpare? Krya på fossingen nu!

 • Svara
  A
  19 juni, 2012 kl 07:01

  Följer du något program när du tränar för maran? Eller gör du eget?

  Har inget mål just nu så funderar på att börja träna för mara. Har snart lång semester och då hinner man springa mycket!

 • Svara
  Jenny
  19 juni, 2012 kl 09:16

  Klokt att löpvila! Är du stel i ländryggen? Jag har lärt mig att fotsmärta kan komma från ryggen….pga nervinklämningar och annat så mitt tips till dig är att yoga, stretcha kanske? Har själv haft besvär med diffus fotsmärta och då just beroende på stel rygg. Sedan kan ju det där med att ha gått omkring i sanden bidragit till någon slags muskelpåverkan. Förhoppningsvis går det över på ett par dagar!

  • Svara
   Anna
   19 juni, 2012 kl 22:32

   Min naprapat tyckte jag var så nära stelopererad men kunde bli :) Jag tror att foten blev retad under marathon och sen var det sandstranden som utlöste. Men det känns lite bättre idag så förhoppningsvis blir det inte så långvarigt! Men yoga och stretch är aldrig fel! Jag ska bli bättre på det!

 • Svara
  Västgötskan
  19 juni, 2012 kl 21:48

  Aj då… Hoppas det går över snabbt! :-(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.