Aktuellt

Vinn startplats i Cykelvasan

Silva_Singletrack_009

Som ni vet ska jag cykla Cykelvasan i år. Det var något som liksom flög i mig, tog över mitt förstånd och fick mig att tacka JA. Trots att jag är livrädd för rötter och andra underlag än asfalt…

Vet att platserna till loppet tog slut innan många ens hann blinka, och kanske är du en av dem som ville men inte var snabb nog.  I så fall finns det nu en chans att vinna en startplats!

Silva tävlar nämligen ut en startplats till Cykelvasan, pimpad med pannlampa och allt. Tävlingen hittar du här!

Så kör till och vinn en startplats. Så kan du få äran att ligga ett halvt hjul bakom mig och putta mig när min styrfart sinar…

4 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  9 maj, 2012 kl 07:23

  ÅÅÅH vad jag vill!!! Men med tanke på att den tävlingen bara ligger ca två månader efter att min lilla bebis är beräknad titta ut så känns det liiite tidigt… Suck.
  Men nästa år! Då jäklar! Och då får du komma med lite tips!=)

 • Svara
  Louise
  9 maj, 2012 kl 08:33

  Åh det låter som ett roligt äventyr =) Har man klarat Vasan på skidor så kanske det ska gå på cykel med… Räcker det med en vanlig MBT eller vad cyklar du på?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  9 maj, 2012 kl 14:41

  Helena – jag lovar att komma med mina bästa tips. Typ hur man vadderar sina kläder för att inte slå ihjäl sig när man ramlar på sin femtifjärde rot… :)

  Louise – eller hur! Jag är jätteladdad, sak bli kanonkul! Jag cyklar på en Trek-cykel (mtb) som jag ännu inte sett, men som förhoppningsvis ska komma i slutet av månaden.

 • Svara
  Lisa
  9 maj, 2012 kl 21:11

  Hummm… Det vore onekligen roligt! Och då skulle jag vara tvungen att träna mer ute!:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.