Aktuellt

Solskenscyklist!

Sist jag cyklade plågades jag av blåst och hagel:

Det var i förra veckan.

Idag är det 26 grader och sol. Typiskt Anna-väder och som upplagt för en långrunda.

70 km i teorin – återstår att se hur långt det blir i praktiken…

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  22 maj, 2012 kl 23:33

  Jag tror det blev mer i praktiken för vilket väder!!! Tyvärr hade jag lyckats planera in en lång jobbdag just i dag… ;-) Men å andra sidan har jag ingen hoj här och jag har bestämt att det ska vara minst lika fint i morgon när jag är ledig. :-)

 • Svara
  anneliten
  23 maj, 2012 kl 08:26

  När/om jag blir cyklist ska jag bli solskenscyklist. I alla fall i början.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.