Aktuellt

Shorts?

fotbollsmamma IMG_0421

Jag älskar shorts. På andra. Själv har jag aldrig kommit överens med dem. Är nog inte byggd för shorts, det ser mest konstigt ut.

Men så fick jag ett par i senaste laddningen från Craft och var liksom tvungen att testa. Övervinna mitt motstånd, vidga mina vyer.

Resultatet ser ni ovan. Löparnörd goes fotbollsbrud. Rent utseendemässigt fortfarande inte helt övertygad, men att springa i – helt fantastiskt!

Så fläktande, så lätt, så skönt!

Jag får väl helt enkelt ta att tänka om. Eller börja spela fotboll?

10 Kommentarer

 • Svara
  Em
  1 maj, 2012 kl 18:10

  Kjol, fina, kjol ;)

 • Svara
  Lisa
  1 maj, 2012 kl 18:12

  Men was? Hur överlever man utan shorts?;) Det är mitt absoluta favoritplagg, längtar hela vintern efter att ta fram dem! De ser jättebra ut på dig!:)

 • Svara
  Sara
  1 maj, 2012 kl 19:56

  Jag har samma dilemma – skitsnygga på andra, men jag ser bara dum ut. Kanske ska prova crafts, för du var ju snygg i dem. Å andra sidan så är ju du ”andra”…

 • Svara
  Ingmarie
  1 maj, 2012 kl 20:10

  Tänk om!

 • Svara
  Sophia
  1 maj, 2012 kl 20:31

  Varför tycker du så månne? Du har ju ben att visa upp muskulösa och härliga, inga smalfeta saker som vanligtvis vandrar runt i ett par allt för korta shorts :D

 • Svara
  Jojohanna
  1 maj, 2012 kl 22:11

  Toksnyggt! Och som invänjning kan du ju slänga på dig ett par tights under… Så gjorde jag för att komma över shortsofobin. :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  1 maj, 2012 kl 22:36

  Em – kjol är fint, jag älskar kjol! Men shorts var faktiskt himla skönt!

  Lisa – har aldrig ägt ett par. Och om jag har ägt ett par så har de legat fint långt ner i lådan…

  Sara – haha! Kul med fler som känner lika. Jag kan inte ta vad som blir fel, bara att jag känner mig typ fyrkantig.

  Ingmarie – jag håller på. Det är kanske det som behövs för att bli en RIKTIG löpare. Shorts, vantar och mössa har man ju hört talas om :)

  Sophia – ja det handlar inte om benen precis, för jag springer ju mer än gärna i kort kjol. Vet inte vad det är, det känns bara inte som de är gjorda för mig. Fast de här var faktiskt helt ok. Jag tror jag börjar vänja mig…

  Jojohanna – fast det är inte benen som är haken…. det ser bara dumt ut. Lite clown-feeling. Bör jag söka för det här? :)

 • Svara
  Carina
  5 maj, 2012 kl 21:37

  Jag har letat efter ett par sjyssta shorts att springa i länge men ännu inte hittat några som jag gillar. Tycker det verkar grymt att springa i fladdrande shorts!! Snyggt tycker jag, lite tufft liksom :)

 • Svara
  Josefin
  12 maj, 2012 kl 00:28

  Kom och träna fotboll med oss i lund vet ja ;)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  13 maj, 2012 kl 08:16

  Carina – ja det kändes lite tufft faktiskt. SOm en kontrast till kjolen när man känner sig fin. Man måste ju variera sig!

  Josefin – hehe. Det hade du nog inte velat se…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.