Aktuellt

Shopping-antiklimax

I morgon är det dags för Kävlingerundan, 10 km. Kävlingerundan har typ 50 anmälda varav hälften är mina egna kollegor från gymmet. Ni förstår. Det handlar om prestige. Det handlar om placering snarare än tid.

Jag vill köra fullt men som ni vet har jag en blåsa under foten som förmodligen vill annorlunda. Blåsa är lite fel ordval, det är mer ett hål där blåsan suttit. Hålet är stort som en femkrona och avgrundsdjupt. Jag väljer att inte lägga upp en bild…

Anyway. Jag tänkte att jag behövde ett par nya springskor eftersom det säkert är skorna det är fel på…  Gick till Löplabbet med förhoppning om DET PERFEKTA PARET SKOR.  Ut kom jag med ett par LÖPARSTRUMPOR!!!!!  Säljaren ville inte sälja skor till mig. Hon trodde inte det skulle hjälpa. Hur kunde det hända? Jag äger ju en miljon löparstrumpor. Vad gick snett?

Photo 2012-05-18 17 20 48
Löparstrumpor med dubbla lager tyg som ska förhindra friktion och därmed blåsor.

Big time antiklimax alltså. Då kunde jag lika bra fortsätta shoppa tråkigheter:

Photo 2012-05-18 17 20 27

Nu har jag allt som behövs för ett lite mindre ont lopp. Så hoppas vi hålet hinner läka till Stockholm marathon. Annars går jag bärsärk på apoteket!

7 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  18 maj, 2012 kl 18:35

  Dom där strumporna springer jag alltid med nu för tiden, dom är toppenbra!

 • Svara
  A
  18 maj, 2012 kl 20:09

  Hmm tejpar du alltid i förebyggande syfte där du brukar få blåsor? Sen jag börjar göra de har jag inte haft problem och kan springa i Vilks strumpor som helst. Har typ tejp sju dagar i veckan eftersom den ska sitta tills den trillar av. (har den du köpte fast röd förpackning, antar att de är samma)

 • Svara
  fitnesscoachen
  18 maj, 2012 kl 20:21

  Ärlighet varar längst ;) fast visst är det trist att inte få handla! :)

 • Svara
  Åsa
  18 maj, 2012 kl 20:34

  Jag är aerobicstjej och får blåsor under fötterna av alla danspass och stepup och så. Jag kör med dubbla strumpor då jag tränar och det hjälper bra faktiskt. Kanske något för dig att testa?

 • Svara
  Västgötskan
  18 maj, 2012 kl 21:53

  Tur att du inte lägger ut bild. Jag ryser bara av beskrivningen… :-o

  Hoppas verkligen att det läker!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  19 maj, 2012 kl 07:19

  Hanna – hoppas du har rätt. Jag premiärspringer dem idag och hoppas på mirakel!

  A – har inte gjort det innan, bara efteråt när skadan väl är skedd. Får kanske tänka om nu. Tejpen är samma som den röda men med en silkigare yta med mindre friktion. Hoppas att det håller!

  Fitnesscoachen – jo så är det ju…. och billigt blev det ju. Men ändå lite trist…

  Åsa – de här jag köpte är liksom två lager så det borde ha lite samma effekt. Håller tummarna för att de hjälper på mig också.

  Västgötskan – jag vill inte skrämma bort er fullständigt. La ju upp en bild förra gången, det får räcka… vill ju inte sitta här helt utan läsare :)

 • Svara
  A
  19 maj, 2012 kl 11:30

  Försök få de att läka så bra som möjligt, lufta såret på natten. Sen när de läkt prova tejpa där du brukar få skoskav/blåsor i förebyggande syfte. Hoppas de löser sig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.