Aktuellt

Helt crazy liksom

Jag är en märkesnörd när det gäller skor, och att jag skulle komma hem med ett par BROOKS är väl minst sagt otippat. Ganska fula dessutom…

Brooks Pure Connect

Men när man får på sig en sko som känns som sin bästa morgontoffla, eller rättare sagt: inte känns alls, då får man liksom tänka om. Då kan det kvitta om den är piffigt rosa eller mer lilaorangespräcklig med runda pluppar överallt.

Mina fötter är ungefär lika breda som glasspinnar och jag ljuger inte när jag säger att jag ALDRIG haft en sko som suttit bra på min fot. Den här galna skon sitter som en smäck.

Lätt som attan och med ett drop (häl-framfot ) på bara 4 mm känns den nytänkande och kul.

Frågan är om den är för odämpad för marathon, men alla recensioner jag läst säger att det ska funka. Jag väger ju inte bly precis. Problemet är väl snarare att marathonet i fråga är 10 dagar bort och fötterna är fulla med blåsor…

Har nog aldrig varit så nöjd med något så konstigt någon gång. Det här är verkligen utanför min box. 

(Nu väntar jag bara på att min blås-sköterska Malin ska ge mig klartecken för en provrunda. Hon har gett mig belastningsförbud, men hon är nog mutbar…)

9 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  24 maj, 2012 kl 06:46

  Jag gillar också de där (även fast de är rätt fula :) )! De är grymt sköna och jag är lite sugen… Det enda är att de ev är lite för uppbyggda i hålfoten för mina platta fossingar.

 • Svara
  Sarah
  24 maj, 2012 kl 07:44

  Vad dillar du om?! Skitsnygga ju! Ta belastningsförbudet på allvar. Det är bara för din egen del, inte för din sjuksköterskas…

 • Svara
  Malin L
  24 maj, 2012 kl 07:46

  Avlasta, avlasta, avlasta…. !!!!

 • Svara
  A
  24 maj, 2012 kl 17:08

  Sa dem något om skräddarsyddainlägg och skor utan stöd i affärerna???

 • Svara
  Ousa
  24 maj, 2012 kl 21:44

  Det går utmärkt att springa långt med dem, dock…räkna med att de slits rätt fort. ;)
  Mina är redan slitna i tårna, efter ett asfaltslopp och två längre mängdpass.

 • Svara
  A
  24 maj, 2012 kl 22:27

  Nu kan jag inte hålla mig längre med att slänga en skojkommentar som ”fina innebandysulor, men finns dem inte i runners worlds olika skotester så kan man inte springa med dem!”

 • Svara
  Anna (orka mera)
  25 maj, 2012 kl 06:28

  Andréa – var också lite nervös för hålfoten men det kändes inget på premiärrundan i alla fall (dock bara 10 km). Den sitter så himla bra och känns knappt på foten.

  Malin L – *visslar* Sprang lugnt och försiktigt och det hände inget negativt med blåsan. Nu avlastar jag igen…

  A – hmmm. Inte riktigt med här. Menar du från löplabbets sida eller min? Jag hade inte sett skotestet så jag är oskyldig. Och löplabbet visade mig minst 5 par olika par, ingen aning om de är testade eller inte, och ja.. vi pratade skräddarsydda inlägg :)

  Ousa – skönt att höra. Ska ta en runda till innan jag bestämmer mig. Blev lite trött i vaderna…

 • Svara
  A
  25 maj, 2012 kl 14:23

  Ang mitt andra inlägg så va de bara trollning. Ang inlägg så undra jag om någon av butikerna du skulle till rs/labbet rekommenderade inlägg som man gör efter foten.

  Jag har ganska kraftig pronation så jag behöver skor med mkt stöd, och de är tunga och klumpiga. Springer jag på framfoten med dem får jag blåsor på tårna, blåa naglar osv därför tejpar jag. Är nyfiken på om de tror att man undviker sånt bäst med inlägg anpassade efter foten.

 • Svara
  Suzan
  25 maj, 2012 kl 22:33

  Tycker dom är snygga!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.