Aktuellt

Flest löparstrumpor vinner!

IMG_0480

Har haft lite problem att stänga löparstrumplådan på sistone.

Bara att  äga en löparstrumplåda tyder ju redan där på att jag har för många löparstrumpor. Att den till råga på allt svämmar över … vad ska man säga?

IMG_0479

Hur som haver. Här ovan har ni dem. Ni kan själva räkna. Och då fattas ändå ett par svarta kompressions-strumpor som vid fotograferingsögonblicket befann sig i tvättmaskinen…

Hur många springstrumpor har du?

13 Kommentarer

 • Svara
  A
  7 maj, 2012 kl 07:28

  4-5par men behöver rotera. Ett par är trasigt. Och de där one more mile man får med från startfitness gillar jag inte. Så har väl 3 som används :)

 • Svara
  Snorkkis
  7 maj, 2012 kl 07:51

  Oj det var många. Men perfekt att du hittar par till alla! Jag har nog 20-talet löparstrumpor, men det är ca 4-5 par som jag använder roterande. Är lite kräsen då det gäller löparstrumpor så jag vill helst bara använda de som jag tycker riktigt mycket om.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  7 maj, 2012 kl 07:58

  A – jag använder nog också bara tre…

  Snorkkis – det gör jag inte! Jag har nog minst 15 ensamma strumpor i en korg i tvättstugan som väntar på sin livskamrat. Är jättekräsen själv, använder nästan bara kompressionsstrumporna…

 • Svara
  Sarah
  7 maj, 2012 kl 08:36

  Jag föreslår att du placerar dem på rad. I prioritetsordning utifrån hur ofta de får komma till användning. Därefter tar du bort de sista 20 st och går ut och unnar dig några nya användbara!

 • Svara
  mammaspring
  7 maj, 2012 kl 09:05

  Woop woop… det där var inte illa! Jag har kanske 10 par totalt och jag trodde det var många… :)

 • Svara
  Andréa
  7 maj, 2012 kl 09:15

  Jag har inte så många som jag kanske ”borde” när jag jobbar i springaffär :) Men jag har så att jag klarar mig. Inklusive några stycken som väntar på sin andra halva :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  7 maj, 2012 kl 14:27

  Sarah – behöver inga nya användbara. SÅ jag tar bort de sista 20 och unnar mig något roligare :)

  Mammaspring – hehe, du har lite att jobba på :)

  Andréa – Jag klarar mig också. Utan att ens öppna lådan. För de går direkt från torkskåpet via löprundan till tvättmaskinen och direkt tillbaka till torkskåpet igen. 2 par hade räckt…

 • Svara
  Lotta
  7 maj, 2012 kl 16:02

  Har nog lika många som du men jag föredrar enbart ett fåtal (främst Gococos korta strumpor) till löpning – resten fungerar till inomhusträning, cykling, promenader etc. Mina strumpor har en egen byrålåda (tillsammans med sport-BHar – även om det är en liten låda så är det en egen sådan!). Ja jisses.

 • Svara
  Prralin
  7 maj, 2012 kl 20:52

  Inte ett enda par löparstrumpor har jag… men kanske borde skaffa mig, nu när jag ska bli löpare?! ;)

 • Svara
  nipe
  7 maj, 2012 kl 21:02

  5 par tror jag. Snöade in på Seger strumpor innan, men de funkar uruselt till orienteringen, halkar bara runt i skorna. Så just nu är jag på jakt efter bra löparstrumpor som inte är lika hala som Seger och dessutom på jakt efter tunna tunna men ganska långa ullstrumpor att ha som innersta lagret i vandrarkängorna (fjällräven classic i aug). Några bra tips?

 • Svara
  Lotta
  7 maj, 2012 kl 21:37

  Det är kanske 5-6 par, som är rena löparstrumpor, köpta som det, eller heter nåt sånt, men sen har jag väl ca 15-20 par andra träningsstrumpor av olika slag, längd och tjocklek, varav vissa enbart används till andra typer av träning och vissa går till löpning oxå, precis som en del av löparstrumporna oxå får va med på spinning, step eller bodyjam ibland. ;) eller på golfrundan!

 • Svara
  Sarah
  8 maj, 2012 kl 12:26

  Okej, men jag tillhör de som till och med tycker det är kul att shoppa strumpor…

 • Svara
  Anna (orka mera)
  8 maj, 2012 kl 15:00

  Lotta – BYRÅLÅDA!!! Du vinner :)

  Prralin – ja det är klart att du ska! Det är attiraljerna som gör löparen :) Fast det räcker med två par…

  Nipe – ullstrumpor har jag inga. Jo ett par jättetjocka till utecyklingen på vintern. Men inga långa tunna. Så tyvärr inga bra tips. Har aldrig funderat på att jag skulle halka omkring i dem men CEP tycker jag är bra annars.

  Lotta – strumpor är bra till mycket! Snart får jag börja sy hand-dockor av dom :)

  Sarah – du är konstig :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.