Aktuellt

3 days to go…

DSCF5918
Om tre dagar tuggar jag förhoppningsvis medalj igen…

Det är nära nu och marathon-inläggen haglar på bloggarna. En salig blandning av kolhydrattömning, vitargo-laddning, regnrusk, problematiska skoval och satsningar på pb.

Och här sitter jag, helt opepp. För jag ska TRÄNA Stockholm marathon. Utflyktsspringa. Och istället för att fundera över kolhydrater funderar jag över andra viktiga frågor:

– Undrar om de har några fina kläder på mässan?

– Undrar vilka bloggkändisar jag kommer att träffa?

– Undrar om finishertröjan är lika snygg som förra året?

– Undrar hur filmen “Anna går i trappor” del 3 kommer att bli?

– Undrar om det går lättare att svälja varmkorven efteråt när man sprungit sakta?

– Undrar hur långt tid man har på sig efter målgång innan man fryser ihjäl?

Essentiella frågor på en onsdag. Ladda ni vidare så försöker jag hitta svaren…

(Och ska du springa så hojta! Så hjälper du mig lite med fråga två…)

9 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  30 maj, 2012 kl 08:20

  Jag skulle faktiskt också kunna tänka mig att upplevsspringa i Stockholm. Ett maraton tre veckor i rad liksom (varav ett PB-lopp). Hmm, finns det månne startplatser till salu…

 • Svara
  Andréa
  30 maj, 2012 kl 08:51

  Jag tror att du kommer springa jättesnabbt :)

 • Svara
  Jenny
  30 maj, 2012 kl 09:09

  Det kommer gå grymt bra för dig…..och du…spring ifrån mannen också:)

 • Svara
  Magnus - Hofterup
  30 maj, 2012 kl 09:10

  Känns återigen som om du bara baissar dina chanser precis som inför Göteborg…… :-)

  Lycka till Anna!

  Magnus

 • Svara
  Anna
  30 maj, 2012 kl 09:25

  haha, håller lite med Magnus ovan … jag som aldrig sprungit en mara och som annars också springer typ 15-20 min långsammare än du på en halvmara kommer att bli sjukt stressad när jag sen läser att du joggade dig igenom maran på typ 3.40 eller nåt. Haha.
  Det kommer att bli superkul, oavsett snabb långsamjogg eller vad det nu blir! Njut och samla energi.
  lycka till!

 • Svara
  anneliten
  30 maj, 2012 kl 12:07

  Jag ska inte springa – men jag ska heja. Spring inte så fort att jag inte hinner se dig bara :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 maj, 2012 kl 15:50

  Johanna – det finns det säkert. Fast du kanske får heta Bengt :)

  Andréa – fast det är just det jag inte får. Jag är inte tränad för distansen och det kommer bara att skada mig. Det är en konflikt big time i mitt huvud, för jag VILL ju springa fort. Men nä. Det kommer fler år!

  Jenny – nepp, det är just det jag inte får. (Om han inte typ börjar promenera…). Jag är för dum för mitt eget bästa och springer fortare än vad benen klarar av. Därav behov av bromsklots. Så denna gång blir det lugnare, sen jäklar ska jag träna upp mig så jag kan rejsa i new york.

  Magnus – inför GBG visste jag att jag kunde göra 1.35, men ville inte pressa mig med tanke på förkylningen. För marathon är jag halvtaskigt tränad och vill inte riskera något genom att springa fortare än jag klarar av. Jag baissar inte, försöker bara få mig själv att förstå att jag ska ta det lugnt, genom att upprepa det miljoner gånger. Jag är ju ganska trög på den fronten…

  Anna – vi ser vad det blir. Maken bestämmer tempo, men jag tror inte han är god för under fyra… Lycka till själv!!

  Anneliten – jag lovar att hoppa grodhopp så du ser mig… eller nä förresten…

 • Svara
  Ingmarie
  30 maj, 2012 kl 23:39

  Det kommer att gå fint Anna! Jag finns vid sjukvårdstältet på IP före start. Kom gärna och säg hej! :-)Sen ska det hejas så det är bra du har så färgglada kläder. ;-)

 • Svara
  Ebba
  1 juni, 2012 kl 08:07

  Jag ska springa! Första marathonet för mig :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.