Aktuellt

Spring-bingo!

IMG_0767

Här kommer mitt bästa springtips alla kategorier: SPRING-BINGO! Så här går det till:

1) Åk till din uppväxt-stad.

2) Spring förbi de ställen du bott på, dina gamla skolor, kyrkan du konfirmerades i, din gamla dagmamma… 

Tanken var att springa 15 km. Planlöst.

När jag springer förbi min gamla gymnasieskola tänds min fantastiska idé. Fortsätter förbi högstadieskolan, lågstadieskolan, huset där jag växte upp…  Laddar mentalt för den apbranta backen mellan Ålidhem och Carlshem men den är inte alls lika brant som jag kommer ihåg den. Passerar några gamla kompisars hus och återupplever gamla minnen.

Jag märker inte att jag springer. Benen bara rullar och hela tiden kommer jag på nya platser att besöka. “Bara en sväng dit också…”  Plötsligt ringer telefonen. Det är mamma som undrar var jag blivit av. 15 km har blivit 21 och jag har inte ens kollat på klockan den senaste timmen.

En 21 km lång runner’s high och nostalgi-sightseeing på en och samma gång. Kan varmt rekommenderas!

10 Kommentarer

 • Svara
  Keron
  7 april, 2012 kl 22:25

  Hälsa Draggen, universitetet, IKSU och Tunnelbacken från mig!Till högstadieskolan i Nordmaling är det nog lite långt…

 • Svara
  Lisa
  8 april, 2012 kl 11:16

  Oj vad härligt det ser ut, och låter! Önskar nästan att jag firade påsken uppe i Gällivare som när jag var liten… Norrland är vackert när solen skiner;)

 • Svara
  Ingmarie
  8 april, 2012 kl 15:26

  Jag hoppas du har liiiite träningsvärk efter utmaningen! ????

 • Svara
  Västgötskan
  8 april, 2012 kl 16:11

  Lät som en toppenidé! Förstår att man inte tänker på tiden eller antal km när man har så många minnen som ”ploppar upp” längs vägen. :-)

 • Svara
  A
  8 april, 2012 kl 16:44

  5.06 alltså. Kommer bli jobbigt att hänga rygg på dig på sydkustloppet. För då springer du säkert ännu fortare. 3 veckor kvar!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  8 april, 2012 kl 18:53

  Keron – draggen, och universitetet har jag hälsat till! Nordmaling får jag ta nästa gång:)

  Lisa – ja, snö och sol är en oslagbar kombo! Lyckades dessutom slippa ett regnigt skåne så det blev dubbelt bra!

  Ingmarie – you bet! Var plågsamt att vakna igår :)

  Västgötskan – det var jättekul. Du måste testa!

  A – Jag ska ta det lugnt på sydkustloppet. Som en söndagsutflykt typ. Så det blir nog inga problem att hänga på! Vet inte vad som hände igår, det gick så himla lätt bara! Men sån tur har man ju inte varje dag :)

 • Svara
  A
  8 april, 2012 kl 19:48

  Hehe 21k för mig är inte någon utflykt varesig jag tar de piano eller ej. Är hungrig resten av dagen och trött fast jag äter supermycket. Men men jag kommer nog inte heller ta i så jag dör, de är uppvärmning för mitt stora mål, gbgvarvet.

 • Svara
  ♕ Sandra - Min väg ner -14kg
  8 april, 2012 kl 20:16

  haha, det där med klockan glömmer jag alltid oxå! och lika frustrerad över att man glömmer blir man varje gång haha :)

 • Svara
  Ingmarie
  8 april, 2012 kl 21:22

  Vilken tur att du är lite mänsklig! ;-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  9 april, 2012 kl 20:36

  A – samma här. Uppvärmning it is. Mjukt och fint. Hoppas på lite vårigare väder än så här bara!

  Sandra – skönt att vi är fler!!! Känner mig så korkad annars!

  Ingmarie – :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.