Aktuellt

Vårnytt i garderoben!

 IMG_0040Photo 2012-03-25 16 51 27

Äntligen vår och med det följer härligt fina vårkollektioner. Igår fick ni en smygkik på några av Craft-kläderna som landat i min brevlåda. Ni kommer få se mer vad det lider, men jag kan avslöja att det är mycket rosa. Min dotter tyckte jag såg ut som ett bubbelgum när jag kom hem från cykelturen. Eller som FOKI skulle ha sett ut om hon cyklade. Fast det gör hon nog inte…

Anyway. Som kontrast till allt det rosa fick jag en spaghetti-dog-top från Drop of mindfulness.
Tycker själv den är riktigt snygg. Snyggt skuren i ryggen och en skön inbyggd sport-bh som håller in utan att platta ut. Om ni förstår hur jag menar.

Vad vill du ha för nytt inför våren?

6 Kommentarer

 • Svara
  Annoula
  28 mars, 2012 kl 16:04

  Uhlala! Snyggt!

 • Svara
  Linda
  28 mars, 2012 kl 16:55

  Super snyggt! Vill ha :-)

 • Svara
  Jojohanna
  28 mars, 2012 kl 17:36

  Jag skulle vilja ha några större, slappa täningslinnen och t-shirts faktiskt. Det mesta i träningsgarderoben är tight och jag har någon bild av hur jag ska se lite sådär funkig, avslappnad och cool ut med lite lager på lager. Till vilka pass jag ska använda ovan nämnda outfits är dock oklart. Det är ju oftast enklast när det sitter tight…

 • Svara
  Sarah
  28 mars, 2012 kl 18:51

  Jag vill ha löparkläder från Asics och New Balance, tack!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  28 mars, 2012 kl 22:15

  Jojohanna – haha, jag har också en sån där hemlig dröm om funkiga coola kläder! Tyvärr ser jag inte alls så där avslappnad och cool ut i dem som alla andra. Mest som en clown faktiskt :)

  Sarah – Asics hade mycket fräscht nere i Portugal. Köpte ett linne och var på väg att köpa en långärmad också men hejdade mig i sista stund.

 • Svara
  em eriksson
  29 mars, 2012 kl 08:39

  Värsta fint!!!!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.