Uppföljaren till Rawfood-afton blev superfood-afton. Typ såhär:
Vetegräs-shots med groddbröd, kex, kidney-gucka och äppelkex med spirulinatahini, kokos och gojibär…
Minirolls med guacamole, rödbetor, broccoli, pistagenötter och lax
Kyckling med Bali orange och en bit superfoodpizza med zucchini, edamamebönor, oliver, russin och hasselnötter…
Bali orange. Sötpotatis, morot, basilika, vita bönor. Jordnötssås till det!
Kaka på jordnötsbotten, banan och choklad…
10 Kommentarer
Sara
12 februari, 2012 kl 11:02Himmel så gott det mesta såg ut (hehe)! Recept tack?? :)
Anna
12 februari, 2012 kl 11:24Ser underbart ut – det blev några timmar i köket, eller hur? Jag hittar inte edamamebönor här i Finland, mycket irriterande. Var köper du dem? Får skicka mannen nästa gång han är i Sverige.
Camilla
12 februari, 2012 kl 11:30Oj jösses så det där ser bra ut! Har efter julen testat en del rawfood-ingredienser, en del av dina tips och recept, mao ganska långt inspirerad av dig:) Har inte aaaalls något emot lite recept kring dessa heller;)Kanske man borde testa en rawfood/superfoodafton här hemma… Måste bara hitta de specifika gästerna som är lämpade för detta:)
Emelie
12 februari, 2012 kl 15:25Mums!!!! :)
Ingmarie
12 februari, 2012 kl 17:14Wow! Du kan ju öppna eget! Dock synd att du inte var med i går… :-(
Sarah
12 februari, 2012 kl 18:04Allt var supergott! En bra blandning av allt! Tredje gången gillt sen och det blir absolut fullträff. Då kanske till och med vetegräset smakar gott!
Edamamebönorna kommer från ICA. ICA Selection.
Anna (orka mera)
12 februari, 2012 kl 22:48Eftersom det var knytis har jag inte recept på allt, men jag lovar att återkomma med recept på våra bidrag till superfoodkvällen.
Ingmarie – ingen är ledsnare än jag! Ville så gärna och vred ut och in på mig själv men det fick inte plats i familjelogistiken tyvärr. Var grymt sugen på både rawfood lunchen och styrkan, men det blev för hattigt. Men nästa gång, då slipper du mig inte :)
Karin FoH
13 februari, 2012 kl 00:02Oj vad mycket gott! Avancerat att laga så mycket super food!
Vilda
21 februari, 2012 kl 12:38Vad härligt med äpplekex och spirulinatahini!
Anna (orka mera)
21 februari, 2012 kl 15:55Karin FoH – fast vi hade det som knytis så det blev överkomligt ändå. Och jättespännande när man inte vet vad de andra hittar på för kul. Ett typiskt kul tips på vad man kan roa sig med på en vanlig lördag!
Vilda – ja det var riktigt gott faktiskt. Och så blir spirulina-smaken inte så genomträngande med allt roligt runt omkring :)