Aktuellt

På egna ben!

IMG_8092
(OBS! Bilden inte tagen i mitt vardagsrum…)

Jag har yogat varje dag sen den 26 september, med undantag för en vecka i Playitas. Jag har mestadels kört till någon dvd,  men någon gång i veckan har jag kört “på riktigt” med en livs levande instruktör.

I morse kände jag för första gången att jag hade tillräckligt med kött på benen för att testa själv. (Sanningen var att dvd:n har börjat hacka…)

Flödade mig igenom solhälsning A och B innan morgongröten skrek efter mig.

Det gick över förväntan. Kom ihåg alla in- och utandningar och vilket som skulle vara när. Men framförallt fick jag göra det i MIN takt. Jag slapp andas ut två gånger på raken (och bli blå i ansiktet) för att dvd:n ville andas ut precis när jag skulle andas in. Jag bestämde själv.

Fantastisk upplevelse på en fredag. Vilket flyt.

6 Kommentarer

 • Svara
  therese
  3 februari, 2012 kl 09:12

  Åhh härligt! Jag testade på yoga för första gången igår, var svårt men jag gillade det och jag vet att det kommer bli bättre och bättre! =)

 • Svara
  Lina
  3 februari, 2012 kl 11:05

  Det är fantastiskt att du lyckats hålla takterna under så lång tid !! Du nämner DVD:er, finns det någon/några speciell(a) som du använder?! Keep up the good work!

 • Svara
  Johanna
  3 februari, 2012 kl 11:10

  Vad inspirerande att höra att du yogat så mycket och håller i! Jag yogar själv än hel del hemma, kanske 3 gånger i veckan. Vad är det för dvd-program du använt? Vore kul med lite ny inspiration!

 • Svara
  Sofy
  3 februari, 2012 kl 12:49

  Åh Snyggt gjort!

 • Svara
  Ellinor
  3 februari, 2012 kl 22:10

  Att få yoga i sin egna takt är frihet.

 • Svara
  Bli fit & må bra
  5 februari, 2012 kl 23:11

  Like like like!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.