Aktuellt

Mirakel-skor

Det är snart en månad sen jag blev med Icebugs men det var först idag jag fick äran att inviga dem.

Medan jag snorat omkring har isen sakta men säkert hunnit smälta och jag fick välja väg med omsorg. Ju isigare ju bättre. Hamnade långt ut på landet, någonstans mellan Tjottahejti och Långbortistan. Sökte utmaningarna: de knöligaste, isigaste och halaste partierna, men ingenstans tappade jag fotfästet. Inte en enda gång fick jag landa på rumpan.

Skillnaden jämfört med broddar är enorm. Broddarna har för det första nästan alla “spikar” på hälen, där jag numera inte landar. Endast två stycken framtill jämfört med Icebugsen som har hela 12 på framfoten. Dessutom slipper man med Icebugsen den klämmande känslan över tårna och själva pensionärsfeelingen som broddarna ger.

Icebugs måste vara Guds gåva till oss vinterlöpare. Synd bara att våren kom så fort. Måtte det bli isigt nästa år igen!

12 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  19 februari, 2012 kl 16:42

  Jo icebugsen är verkligen toppen. Är toknöjd med mina. Hoppas på lite köldgrader igen ;)

 • Svara
  Mjke
  19 februari, 2012 kl 17:34

  Ja, de där skorna är gudomliga. Klickade hem dem från nätet för någon månad sedan och känner mig som spiderwoman varje gång jag springer! Bra köp!

 • Svara
  Johan
  19 februari, 2012 kl 19:14

  Snällt att önska is och snö med tanke på oss som inte har Icebugs… ;-)

 • Svara
  A
  19 februari, 2012 kl 20:01

  Ingen mer is i år tack. Men kommer vintern tidigt nästa är får de bli ett par sånna där. Du skulle varit ute i lördags då var hela Kävlinge belagt med is. En gubbe gata på mig att jag skulle ta fr försiktigt för de va ”svinhault”.

 • Svara
  mammaspring
  19 februari, 2012 kl 21:21

  Yes… och jag såg att de i nästa år kommer i härligt gul färg!!! Vill ha!!!

 • Svara
  Leonie
  19 februari, 2012 kl 22:11

  Håller med! De är faktiskt otroligt bra att springa med på is! Mitt bästa köp den här vintern! Nu hoppas man ju verkligen på mer is:)

 • Svara
  Fia FIT
  20 februari, 2012 kl 13:02

  Okej, om det är skorna som gör att jag börjar träna igen, då drar jag och köper dem idag ;-)!!!

  Det går inte så bra nu… men kanske behöver jag bara nya snygga bra skor och vips så är formen tillbaka!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  20 februari, 2012 kl 14:58

  Helena – nästan läskigt att man går och hoppas på is. Det måste ju vara bästa betyg en sko kan få!

  Mjke – jag är toknöjd! Spiderwoman är en bra beskrivning på hur det känns! Lovely!

  Johan – hehe, förlåt. Lite lokalt solsken över dig då!

  A – svinahault it was. Tyvärr hade jag inte tid att glassa omkring i mina skor då. Värsta lyxen för dig att ha ett par nya skor att se framemot nästa år. Då känns ju hela vintergrejen mindre jobbig!

  Mammaspring – gult är fint! I alla fall på is. Inte efter en lera-runda…

  Leonie – mer is till folket! Fast man får inte säga det så högt. Risken är att man får arga människor efter sig…

  Fia FIT – snygga skor är lösningen på alla problem. Lovar!

 • Svara
  A
  20 februari, 2012 kl 17:47

  Värsta lyxen att våren snart är här :)

 • Svara
  Niklas Gelkner
  21 februari, 2012 kl 08:28

  Märkliga broddar du har :-) Mina, som jag köpt på Löplabbet, har 4 framtill och bara 2 på hälen. Däremot håller jag med dig om den klämmande känslan. Siktar på Icebugs till nästa vintersäsong.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  21 februari, 2012 kl 15:59

  A – ja så kan man också se det :)

  Niklas – eeehhh, menar du att jag skulle ha satt dem bak och fram? Nej nu har jag dubbelkollat och det går faktiskt inte att vända på dem… men nu slipper jag ju bekymra mig mer när jag har mina icebugs :) Och det slipper du också nästa år :)

 • Svara
  Sofia - ett bättre du
  22 februari, 2012 kl 16:33

  Ohhh, ett par sådana skaffade jag i år också… men eftersom snön försvann så har jag inte hunnit använda dem så många gånger. Men vad härligt det är att springa i ett par riktiga vinterlöparskor, verkligen enorm skillnad. Men nu idag är det ju glashalt ute så ifall det håller i sig kanske det är säkrast att jag tar icebugsen under morgondagens runda…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.