Aktuellt

Hej igen fyren!

IMG_0504

Startade dagen med cirkelträning. Faktiskt det första gruppträningspasset som känts som RIKTIG träning denna vecka. Tufft och effektivt. Lite nervös över hur alla upphopp, utfallssteg och knäböj skulle påverka min resa till fyren dock…

Hotellet till fyren mäter 7,5 km och är nästan bara uppför. I kombination med en rätt kraftig motvind blev det en ordentlig pulshöjare och min andhämtning gick nog att höra ända hem till Sverige!  Att sedan rulla ner på framfoten i 7,5 km och medvind var en minst lika stor utmaning, och resultatet lät inte vänta på sig – två nya snygga blåsor på trampdynorna.

Men vad gör väl det. Jag KAN springa. Jag är tacksam!

3 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  13 januari, 2012 kl 23:17

  Lovely! Du och (Yoga)Jona på Playitas. Inte konstigt jag vill vara där!

 • Svara
  Västgötskan
  14 januari, 2012 kl 11:12

  Jaså, det var därför den utkastade julgranen flög iväg igår. Dina andetag alltså. Tack för förklaringen! :-D

 • Svara
  Emelie
  14 januari, 2012 kl 15:05

  Underbart! Önskar att jag var med!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.