Aktuellt

Utrensning

IMG_6918

Julstädar i bokhyllorna. Sjukt mycket träningstidningar.

Sparade sen 1995, men ny ryker dom.

Vill jag ha en snygg mage eller springa snabbt i Göteborg behöver jag ju bara vänta något nummer så kommer ju samma info igen…

Hur länge sparar ni era tidningar?

8 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  12 december, 2011 kl 23:07

  Oj, har galet svårt att slänga tidningar, för artiklarna ”kan ju vara bra att ha”, trots att de olika träningspassen som presenteras ju faktiskt återkommer i uppdaterade varianter då och då, precis som du säger :)

 • Svara
  Mats
  12 december, 2011 kl 23:23

  Har haft mina runner’s world och aktiv träning nu i ett år. Det kan ju vara bra att ha dom kvar om man vill läsa just en speciell artikel..jo visst, vad inbillar man sig själv egentligen! Nä, jag ska göra som dig, slänga dom alternativt ge bort (sjukhus brukar vilja ha tidningar va?).

 • Svara
  Viveca
  13 december, 2011 kl 00:13

  Du har väl sparat tidningen vi var med i??

 • Svara
  Linda Dahlqvist
  13 december, 2011 kl 14:32

  Jag har nog kvar Fitness Mag sedan 2001 iaf… Men de blir ju storstädning ibland och som du säger, de återkommer jue med samma träningsprogram eller iaf likande. Varför kan de inte variera mera?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  13 december, 2011 kl 14:46

  Malin – ja visst är det svårt. Men när huset liksom svämmar över är det dags!

  Mats – lycka till med slängandet! Det känns faktiskt skönt efteråt…

  Viveca – klart jag har. Har ju klippt ut artikeln för länge sen :)

  Linda – bra fråga! Fast då hade det ju varit svårare att slänga dem…

 • Svara
  Ulrika
  13 december, 2011 kl 21:15

  Fick en grav rensningslust för nån månad sen och rensade ut en massa. Har sjukt svårt att göra mig av med tidningar, och framför allt SLÄNGA kan jag inte göra. Slöseri jue… :-) Jag går igenom rubbet, river ut det jag vill ha och donerar till läs-sugen träningskompis på andra sidan gatan. Då har jag ju inte SLÄNGT dem, så mitt samvete dövas en aning… :-)

 • Svara
  kristinostevik
  13 december, 2011 kl 22:32

  Ååå..send dem til meg da vel :) Eller:

  Jeg legger mine tidninger på gymmet efter ett tag, alltid noen som vil lese.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  13 december, 2011 kl 23:05

  Ulrika – oj vad ambitiöst att riva ut och spara! Imponerad!

  Kristinostevik – haha, brevbäraren hade fått ryggskott om jag skickat alla :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.