Aktuellt

Sackat efter!

Jag jämför alltid årets löparknä med löparknät anno 2009. Känslan har varit densamma, allt har känts igen.

Jag har hela tiden motiverat mig med att förra löparknät tog 6 månader att bli av med och på något vis målat upp målgången nu i december även denna gång.

Jag har varit lugn och tålamodig. Övertygad om att det släpper i december.

Så av ren nyfikenhet kollade jag löpstatistiken i Funbeat från december 2009:

image

Tusingar. Femtonkilometrare.

Vad fasen? Jag ligger big time efter.

2×12 minuter harvade jag med i oktober 2009. Dags att lägga in en växel.

(Och nu kommer ni att säga, TA DET FÖRSIKTIGT! Och det ska jag. Jag lovar.)

5 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  2 december, 2011 kl 09:58

  T

 • Svara
  Thomas
  2 december, 2011 kl 09:58

  Ta det försiktig !

 • Svara
  Åsa H
  2 december, 2011 kl 10:27

  Hej! Usch vad stressande hade jag själv tyckt, jag förtränger på något sett att titta på de månader jag nu inte löpt mer än 5km..det är tokjobbigt men idag blir det ett nytt test! Kanske man skall busa till det och köra 4 km :-)! Hur är det för dig när du rehabar dig, känner du efter lite mer när du springer, där spå stället man hade ont? Jag gör det och det är jobbigt att försöka tänka på att inte tänka på det onda..men det ger sig kanske till slut det oxå! Det mesta löser sig ju faktiskt fast det kanske tar lite tid!
  Ha en trevlig helg och hoppas du kommer ut på en lite längre runda!
  //Åsa H

 • Svara
  Träningen och livet
  2 december, 2011 kl 13:18

  Lycka till med upptrappningen säger jag istället då!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 december, 2011 kl 17:18

  Thomas – det ska jag! Jag är så förnuftig nu förtiden. Lugn och fin, med tålamod som en ängel.

  Åsa H – i vanliga fall efter skada känner jag alltid efter. Nu har jag haft så långt uppehåll och springer så kort så jag förväntar mig liksom att det inte ska kännas och letar därför inte heller. Försöker tänka på annat. Risken är annars att man hittar saker bara för att man letar. Trevlig helg du med!

  Träningen och livet – tack tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.