Aktuellt

Nu är allt som vanligt igen…

Med tre dagar kvar på ett skruttigt 2011 börjar ordningen återställas.

Idag transport-sprang jag till dotterns handbollsturnering. 11,8 km lycka.

Kommer in i hallen 1 minut efter start (pga hård motvind) och hinner inte byta om till de “vanliga” kläder jag så omsorgsfullt skickat med Coach F.

Sitter på läktaren och småfryser när svetten liksom stelnar. Luktar förmodligen inte hallon men tänker att en handbollshall är rätt plats för att inte lukta hallon. Håret slickat på huvudet.

En handbollsfarfar tittar på mig och frågar:

– Har du joggat hit? 

Tänker att jag faktiskt har sprungit men nickar till svar.

– Ska du jogga hem också?

Nej, så galen är jag inte ännu. Men snart så.

Nu börjar jag känna igen mig själv.

DSC00877
Förra året såg det ut så här. I år är det inte lika vackert, men vad gör väl det när man kan springa? 

9 Kommentarer

 • Svara
  Västgötskan
  29 december, 2011 kl 14:14

  Vad kul att läsa att det går åt rätt håll för dig! Grattis (eller vad man nu säger?) :-D

 • Svara
  Jenny
  29 december, 2011 kl 14:25

  Underbart Anna! Jag är så glad för din skull! Fortsätt med yogan nu bara…..:)

 • Svara
  Anna
  29 december, 2011 kl 16:51

  Vad härligt! Tänkte faktiskt på dig igår när jag var på yoga, en gång i veckan är lite för lite, men bättre än inget. Jag märker att jag mår bättre i hela mig när jag yogar. Man kan som sagt göra lite själv hemma också. Hoppas att vädret i Skåne är bättre än i Finland, här är det ösregn och hård vind. Igen.

 • Svara
  Emelie
  29 december, 2011 kl 17:20

  Tjoho!!!

 • Svara
  Kläder online
  29 december, 2011 kl 19:52

  Roligt att läsa! :D

 • Svara
  mammaspring
  29 december, 2011 kl 21:44

  heja heja! Strongt!

 • Svara
  Marathon&LCHF
  29 december, 2011 kl 23:00

  Bra jobbat med din löpning men jag är också riktigt imponerad av dina yogarutiner. Jag är själv hemma på jullov och har därför inte tillgång till yogan på mitt gym som jag älskar. Hur lyckas du göra yogan själv? Kör du ett ”helt pass” eller bara ett par övningar?

 • Svara
  Johan
  30 december, 2011 kl 08:46

  Visst är det en härlig känsla med transportrundor? Svårt att förklara men de ger liksom en liten kick. Jag brukar dock försöka ha dem på vägen hem för att slippa frysa, om jag inte vet med mig att jag kan duscha mer eller mindre direkt. :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  31 december, 2011 kl 14:55

  Marathon&LCHF – Jag kör till en dvd eller från yogatoday.com. Passen är ofta längre (1-1,5 timme) så jag väljer ut godbitarna :) Någon gång i veckan försöker jag köra hela!

  Johan – det är såklart smartast att ta det på hemvägen. Men just inför matcher har man alltid en massa dötid från det att kidsen ska samlas till matchen börjar och den tiden är så himla tidseffektiv att utnyttja.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.