Aktuellt

Nu missar jag kettlebell-tåget

Jag är inte den som ställer in träning. Det händer typ inte. Är det bestämt så är det. Om jag inte blir sjuk förstås.

Jag prioriterar inte bort min träning för att livet kommer emellan. Då stuvar jag om livet. Tränar okristligt tidigt eller knökar in träningen i en mikroskopisk lucka som dyker upp. Det innebär att jag mer än en gång kommit raggarduschad till handbollsmatcher och utvecklingssamtal. Att jag kommit till Ica högröd i ansiktet och med håret på ända. Att jag stretchat på tåget…

I detta nu skulle jag kört kettlebell med Fredrik.

Men jag var inte sugen så jag struntade i det.

Som vanliga människor gör.

Så vad är det som händer? Håller jag på såsa till?

Nej då. Behövde bara en andningspaus. Att sitta på rumpan lite. Och borsta håret inför utvecklingssamtalet.

Jag kommer igen i morgon. Då spinnar jag tills det slår gnistor ur pedalerna för att sedan komma svettig till middagen. Ordningen återställd.

6 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  6 december, 2011 kl 15:25

  kan vara skönt med paus ibland! och kettlebellsen försvinner nog inte från denna jord just idag. skönt va! kram!

 • Svara
  soffan
  6 december, 2011 kl 15:40

  Bra gjort :D .

 • Svara
  Ulrika
  6 december, 2011 kl 15:41

  Klokt! Undantagen är ju de som bekräftar regler…

 • Svara
  Sarah
  6 december, 2011 kl 16:23

  Som jag gjorde igår. Dissade löpningen för jag fick inte upp dörren i stormvindarna. Så idag blir det KB, så att jag blir stark, och kan öppna dörren i motvind.

 • Svara
  Åsa H
  7 december, 2011 kl 10:29

  Håller med, bra gjort! Fast för mig tar det alltid emot men när det gått en liten stund och man kanske istället haft det mysigt med barnet så glöms det snabbt bort! Hon är ju ändå bäst, och SEN träningen! Men kan man kombinera allt är det ju perfekt!
  Har även kunnat springa lite mer, knäträningen och strechen har gjort underverk! Nu längtar jag efter att cykla i skogen…spinning cykeln är inte det samma :-)

 • Svara
  Anna
  7 december, 2011 kl 13:42

  Tittar ut på ishalka blandat med snöslask. Var la jag mina broddar? Jag som skulle ut idag. Okej, jag sätter klockan, inom en timme ska jag ha bytt om – för nu har jag vilat och semestrat alldeles för många dagar i rad. Jag ska fokusera på hur bra det känns efteråt istället!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.