Aktuellt

Rimmar illa

Idag har jag lite tight om tid. Det gör att jag måste klämma in grejer överallt. T ex har jag 12 minuter på mig att blogga, kolla mailen och landa vid datorn (ja, jag måste liksom ha lite catch-up tid framför datorn så jag inte missar nått…). Sen har jag 30 minuter på mig att springa 23 minuter plus ombyte före/efter och dusch. Sen är det marsch pannkaka till Lund och dagens yoga, där jag förväntas vara lugn som en filbunke.

Att stressa till yogan rimmar lite illa. Å andra sidan vet jag att jag blir lugn som en filbunke efter de fyra första andetagen. Sen behållar jag känslan hela kvällen. Det är så värt det.  Även om man får stressa lite för pengarna.

Edit: yogan inställd. 50 minuter i bilen och bortkastade parkeringspengar. På en dag med lite tid. Fick yoga hemma. Inte stressad, men störd. Omöjligt att fokusera om. Fortfarande på dåligt humör… Så ovärt!

6 Kommentarer

 • Svara
  Emelie
  23 november, 2011 kl 15:01

  Jag kommer också alltid till yogan med elden i håret :) Ser det som störningsträning!

 • Svara
  Anna
  23 november, 2011 kl 19:53

  Ååå nej ååå nej! Synd att du inte hann läsa mitt blogginlägg innan du satte dig i bilen på din ”catch up” där jag just skrev om min yoga och dans abstinens ang inställt pass pga fläktarbetet i Centrumsalen. Hoppas att vi ses nästa vecka.
  Slå nu bort irritationen och välj att njuta resten av dagen/kvällen istället. Lite adventspyssel är alltid mysigt.
  Kram
  Anna

 • Svara
  Västgötskan
  23 november, 2011 kl 19:57

  Åh, vad irriterande!
  Men får man inte info om att den är inställd? :-o

 • Svara
  Emelie
  23 november, 2011 kl 20:03

  Fina, testa Karmic Kundalini-podden från Yoga Today, finns att ladda ner snabbt och enkelt från iTunes. Vänder den här dagen på ett kick! Körde den precis.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  23 november, 2011 kl 21:02

  Anna – jag så typiskt att jag inte hann läsa det! 12 minuter blev för kort helt enkelt :) Har släppt det nu och är glad igen! Vi ses nästa vecka!

  Västgötskan – jo, det står säkert på hela anläggningen och på hemsidan, men när man bara går en gång i veckan på samma pass så tittar man inte så noga. My bad.

  Emelie – testar den i morgon. Låter bra!

 • Svara
  kristinostevik
  24 november, 2011 kl 00:05

  Snart en ny dag..take care!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.