Det är skillnad på pizza och pizza. Den från lokala pizzerian med slemmig skinka, 2 kg billig ost och burksvamp ger jag inte mycket för. Då gör jag hellre min egen.
Igår blev det en svensk superfood pizza från min nyaste kokbok. Så här:
Pizzadegen är spetsad med linfrön och solrosfrön. På det en topping bestående av hasselnöt- och ruccolapesto, kokta rödbetor, rödlök, mozzarella, torkade blåbär och rostade hasselnötter. Sen lite parmaskinka till det. Underbart!
5 Kommentarer
pilla
12 november, 2011 kl 20:02Tack för tipset! Det blir lyxpizza i min matlåda nästa vecka.
Joakim
13 november, 2011 kl 12:31wow den ser för grym ut. Det där med linfrön i degen lät kul och rostade hasselnötter verkar också jättegott. Ställer mig dock lite skeptisk till rödbetorna.
Anna (orka mera)
13 november, 2011 kl 14:42Pilla – lyckost :)
Joakim – var inte rädd för rödbetorna, de var hur goda som helst!
Anna
13 november, 2011 kl 16:45Åh den skulle jag vilja ha recept på!!! Ser smarrig ut!
Kram Anna
Anna (orka mera)
15 november, 2011 kl 15:29Anna – jag lägger ut receptet om några dagar. Så slipper du fundera på vad du ska äta till helgen :)