Aktuellt

Min nya kropp!

image

Jag känner inte igen mig själv längre. Det är svårt att förklara vad som hänt men min kropp är sig inte lik. Jag har blivit smidigare och fått mer kontakt med mina muskler. Jag har fått mer kroppskontroll och hittar lättare rätt i olika positioner.  Min rygg som tidigare varit nästintill stelopererad har sakta men säkert återfått rörlighet.

Jag gissar att det är 39 dagars yogande som börjar ge resultat. Och jag älskar det!

13 Kommentarer

 • Svara
  Träningen och livet
  3 november, 2011 kl 09:15

  Härligt med resultat!

 • Svara
  Coyntha
  3 november, 2011 kl 10:00

  Vad trevligt Anna!! Så bra :)
  Kram

 • Svara
  Träningsglädje
  3 november, 2011 kl 10:09

  fy fasen. GRYMT med 39 dagar! kan du inte skriva ett inlägg om hur det här gick till? och hur det känts under tiden? jag blir så himla sugen själv!!!

 • Svara
  Emelie
  3 november, 2011 kl 10:11

  Yoga varje dag gör stor skillnad! Jag tycker också att jag är smidigare, mera ”balanserad”. Älskar yoga!

 • Svara
  Trillingnöten
  3 november, 2011 kl 10:16

  Vad spännande! Jag kom precis in här och hittade detta! Kul! Har du nåt tips på bra DVD med yoga man kan använda? Jag har två, men jag är inte jättenöjd med dem faktiskt…Skulle gärna ha en egen utmaning att köra yoga varje dag så småningom, men då måste jag hitta nåt som är bra!

 • Svara
  Sofy
  3 november, 2011 kl 10:22

  oj. 39 dagar – det är ju sjukt länge! Vad kul att det ger tillbaka – klart värt att ta sig över tröskeln antar jag…

 • Svara
  Helena
  3 november, 2011 kl 12:01

  Åh – heja dig! Lite ofrivillig löparvila är inte alltid av ondo… :)

 • Svara
  Anna
  3 november, 2011 kl 13:27

  Å härligt att höra och bra jobbat! Jag känner mig lika hedrad varje ggr du dycker upp på mina klasser. Namasté

 • Svara
  Anna (orka mera)
  3 november, 2011 kl 14:49

  Träningsglädje – bra idé, det ska jag absolut göra!

  Trillingnöten – jag kör mycket från Josephine Selanders Våga Yoga och Dynamisk yoga. Den första är lugn och fin och passar utmärkt på morgonen kl 06 då de flesta passen genomförs. Den andra är lite tuffare och kräver att man är lite mer vaken :)

  Sofy – grymt värt! Jag kan längta efter nästa pass när jag nätt och jämt avslutat det jag håller på med!

  Anna – och jag älskar verkligen dina pass. Så skönt med en riktig instruktör istället för en dvd-instruktör! Du lär få stå ut med mig fler gånger :)

 • Svara
  Ullis
  3 november, 2011 kl 17:12

  Grattis! Jag har yogat till och från under 10 år men ligger lågt just nu. Fast det du skriver ger mig inspiration igen. Kanske åker mattan fram igen!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  3 november, 2011 kl 22:19

  Ullis – det tycker jag, fram med den bara :) Det känns underbart i hela kroppen!

 • Svara
  Lotta
  4 november, 2011 kl 00:18

  Underbart! Jag älskar yoga och önskar jag hade mer tid till det. Men just i dag lyckades jag ta mig i väg på en vinyasa flow klass med min underbara instruktör, tyvärr värker mitt knä nu. Jag har inte kunnat ligga platt på rygg med raka ben i savasana sedan juli, för då får jag ont, men i dag var första gången jag känt av knät på nåt annat sätt under ett yogapass och då kom det efter att vi gjort trädet och kom tillbaka ner i bergsposition. Inga problem med utmanande krigarpositioner, halvlotussittande eller liknande.. Jag fattar inte! ;-( En vecka kvar nu!

 • Svara
  Wysteriia gets in shape
  8 november, 2011 kl 16:26

  Kul med resultat :D Önskar jag tyckte yoga var lite roligare..blir liksom aldrig att jag utövar det :(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.