Aktuellt

Ingen kan kalla mig solskenscyklist…

IMG_6481

Ruggigt ute idag. Men lera är kul. Bådar gott inför Cykelvasan 2012.

8 Kommentarer

 • Svara
  Therese
  20 november, 2011 kl 19:53

  Haha, sådär såg jag också ut när jag kom hem idag. :) Cyklistlivet är liksom inte lika snyggt som jag trodde innan jag provade på det. Hittills har det mest varit blod, grus och blöta löv över hela ryggen. ;)

 • Svara
  Johanna
  20 november, 2011 kl 21:03

  Låter kallt att cykla nu. Men jag antar att det finns bra kläder… :)

 • Svara
  Ingmarie
  20 november, 2011 kl 21:09

  Tuffing!

 • Svara
  Anna Nyberg
  21 november, 2011 kl 10:22

  Hallå där!
  Undrar bara var du köpt ”tossorna”? Finns de i någon nätbutik tror du? Eller vet du iaf vad de heter? Tack på förhand! /Anna

 • Svara
  Emelie
  21 november, 2011 kl 10:49

  Ok, jag får ju skaffa långa tights ju, och ett par jäkla skoöverdrag. Conny och jag är på! Byter du till andra däck eller kör du samma?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  21 november, 2011 kl 14:25

  Therese – haha, nej så här års är det allt annat än snyggt. Vi hade gjort oss bättre på Mallis i maj :)

  Johanna – det handlar bara om hur många lager man tar på sig. Än har jag inte behövt ta till elsulorna, så det finns lite mer att ta av innan man får ge upp för i år.

  Ingmarie – :)

  Anna – har fått dem av Craft. Vet faktiskt inte vad de heter, men det går säkert att googla på typ skoöverdrag.

  Emelie – än så länge har jag samma. På vintern har jag ett par andra dock (och Frida Merida!). Se till att shoppa loss lite nu så kan vi cykla sen :)

 • Svara
  Therese
  21 november, 2011 kl 14:40

  Elsulor?! Hjälp vad mycket grejer det finns. Jag tänkte just på det när jag cyklade igår, för fötterna känns faktiskt mest frustna. Är sulorna nåt du rekommenderar? När kommer de fram för dig? Vid nollgradigt?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  21 november, 2011 kl 15:28

  Therese – elsulorna är Guds gåva till frusna stackare som jag. Kan inte finnas utan dem på vintern. Rekommenderas hur varmt som helst. Vet inte exakt när jag plockar fram dem, men det dröjer nog inte allt för länge. Har man frusit i hjäl på en runda, åker de liksom fram på nästa :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.