Aktuellt

Face your fears

Jag är en hyfsad allätare när det gäller träning och jag känner mig oftast bekväm med träningen oavsett om det är spinning, body pump eller zumba. När det gäller box känner jag mig helt bortkommen. Idag var det dags att utmana mina rädslor…

IMG_0415

Som en gammal aerobics-hoppa trodde jag mig besitta ett visst mått av koordination. Men att hålla reda på serier av raka slag, uppercuts och krokar, ducka  emellanåt, och samtidigt dessutom ha garden uppe, var värre än vilken grapevine som helst.  Man får vara glad att man kom hem utan blåtira och lårkaka…

IMG_0411

Efter att ha skrattat mig igenom uppvärmningen och min totala brist på kroppskontroll, var det dags att bruka allvar. Sparkar, slag, situps, armhävningar. jobbigt jobbigt jobbigt. Men hur kul som helst. Det är nästan så att jag vill göra om det en annan måndag!

Nu lägger jag mig och väntar in träningsvärken.

8 Kommentarer

 • Svara
  Karin Tri - triathlon
  15 november, 2011 kl 00:28

  Oh! Skulle inte vilja möta dig i en mörk gränd. You look fierce! ;) Hoppas träningsvärken är skön!

 • Svara
  Daniel
  15 november, 2011 kl 07:06

  Oj!!! :twisted:

 • Svara
  Niklas Gelkner
  15 november, 2011 kl 08:16

  Det är klart att du ska göra om det! Minst 4 gånger….välkommen tillbaka

 • Svara
  Malin L
  15 november, 2011 kl 08:49

  oj, vad nervös jag var över att läsa din dom över boxpasset… Men det verkar ju som om både träningsformen och passet fick godkänt :-) Ser fram emot att se dig med handskar på fler gånger, fulträningsbarbie!

 • Svara
  Träningen och livet
  15 november, 2011 kl 09:16

  Ja det gäller att ha koll på armar och ben, vänster och höger. Det där ser ju jättebra ut, får mig att längta till att köra box igen!

 • Svara
  Västgötskan
  15 november, 2011 kl 13:01

  Wooohoow! Du ”vågade”
  Bra jobbat! :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  15 november, 2011 kl 14:58

  KarinTri – haha. Kan inte hjälpa det, det är de små hornen som liksom bara växer ut…

  Daniel – jag ser farligare ut än jag är. När jag sparkar säger det liksom mer puff än PANG.

  Niklas – bara tre gånger kvar då. Måste öva på garden till nästa gång så inte Viveca slår ner mig…

  Malin L – haha, inte behöver du vara nervös inte. Bara handlederna som protesterade lite, men JAG hade jättekul! Ful och barbie känns som en bra blandning!

  Träningen och livet – ja det var allt lite motion för hjärnan med. Förhoppningsvis går det lättare nästa gång :)

  Västgötskan – jepp! Och jag är allt lite stolt!

 • Svara
  Wysteriia gets in shape
  15 november, 2011 kl 23:02

  Åh jag ÄLSKAR box :D Det är det tråkiga med att bo på landet igen..dåligt med boxpass, hehe :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.