Aktuellt

Tio dagar i rad!

Idag har jag yogat tio dagar i rad. Klockan 06.00 varje morgon har jag suttit på mattan, redo att börja. Ingen är mer förvånad än jag själv, men jag är fast. Ett sånt underbart sätt att starta dagen.

Dessutom känner jag att jag börjar komma in i det. Hitta rätt i positionerna, hitta en logik i andning och rörelser.

Nu hoppas vi bara det kan hjälpa mot löparknä också…

9 Kommentarer

 • Svara
  Föräldrafitness
  5 oktober, 2011 kl 13:55

  Bra gjort!

  Yogan hjälper mina ryggbesvär, hoppas ditt knä blir finemang!

 • Svara
  Jenny
  5 oktober, 2011 kl 14:35

  Bra jobbat! Jag önskar jag hade samma vilja när det kommer till yoga!

 • Svara
  Emelie
  5 oktober, 2011 kl 15:51

  Yoga IS da shit! Verkligen! Jag yogar också varje morgon (hemma) och kväll (också hemma). Inga långa pass, men regelbundenheten sitter som en smäck. Jonas kundalinipass där man får en boost varje vecka är strålande och jag ser framemot att krypa in i bikramvärmen igen när det blir kallare och kallare! Håller tummarna för knät, och tror stenhårt på det här!

 • Svara
  Anja
  5 oktober, 2011 kl 17:26

  Hej! Undrar om du kör enligt ngn DVD eller efter ett antal positioner som du bestämt innan ?

 • Svara
  Ulrika
  5 oktober, 2011 kl 18:36

  Duktigt! Man mår ju så BRA när man yogat, så konstigt att man inte gör det oftare, liksom… Hur länge kör du om mornarna? Solhälsningar och nåt mer… och sen nervarvning? Är det ashtanga style du kör?

  *inspirerad att också köra morgonyogapass*

 • Svara
  Sofie RW
  5 oktober, 2011 kl 19:26

  Verkligen imponerande. VIlken vana du fått in!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  5 oktober, 2011 kl 21:56

  Fitnesscoachen – jag hoppas det har samma effekt på mina problem. Men det känns faktiskt så, har blivit mycket mindre stel i rumpan, som jag tror är en av orsakerna till knäeländet!

  Jenny – jag trodde aldrig jag skulle fastna. Men det gjorde jag. Det finns hopp :)

  Emelie – hade velat testa Jonas pass, hon verkar grym :)

  Anja – jag kör en blandning av allt möjligt. När jag kör hemma är det från en dvd med Josephine Selander (våga yoga) just nu. Sen varierar jag med Poweryoga på Gerdahallen och hathayoga på Time där jag jobbar.

  Ulrika – kör jag hemma blir det bara 30-40 minuter. När jag är på pass blir det 60 minuter. Lite olika alltså. Blir lite olika från dag till dag beroende på vilket program jag följer (se även svar till Anja).

  Sofie RW – ja eller hur. Jag är nästan lite impad över mig själv :)

 • Svara
  AKA
  7 oktober, 2011 kl 23:18

  Yoga är mitt roder och min krockkudde! Funkar även som korsbansdsrehab med justeringar! ;)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  8 oktober, 2011 kl 07:09

  AKA – härligt att höra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.