Aktuellt

Periodare

014

Det finns många periodare när det gäller löpning, som ger upp när hösten kryper på. För egen del tog det många år att inse att det faktiskt går alldeles utmärkt att springa även fast det regnar, haglar och blåser småspik. Det tillför bara en extra dimension.

När det gäller cykling är jag dock fortfarande periodare. Det finns en gräns någonstans i november då det liksom blir för plågsamt. När inte ens el-sulorna hjälper. När fingrarna förvandlas till små stelfrusna vita korvar och vattnet fryser i flaskan.

Ur ett kalendertekniskt perspektiv är vi snart där. Oktober har gjort sitt intåg och årets cykeldagar är sakta men säkert på väg att sina.

Därför finns det inget alternativ när vädret visar sig från sin bästa sida. Då greppar man halmstrået och ger sig ut. Suger ut det där sista av sommaren, trots att det faktiskt är oktober.

Underbart.

3 Kommentarer

 • Svara
  fitnesscoachen
  2 oktober, 2011 kl 15:49

  Hösten är bästa tiden både för cykling och löpning, men jag håller med dig, cykla i ishalka och minusgrader, riktigt där är jag inte ännu. :)

 • Svara
  Johan
  2 oktober, 2011 kl 17:54

  Kan inte annar än att hålla med dig angående höst och även vinterlöpnlng (kan jag tro). Men det är som om vädret ber om ursäkt för sommaren här nere i skåne. Bara att tacka och ta emot. :-)

 • Svara
  Kim
  2 oktober, 2011 kl 21:40

  Själv skäms jag inte ens för att erkänna att jag är solskenscyklist! Löpare är jag dock i alla väder! =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.