Aktuellt

Lyckad dag i Göteborg

Många gånger har man suttit i skolbänken men sällan har det varit så roligt som idag! Går Les Mills GFMi-utbildning för gruppträningsansvariga. Fredrik Andersson och Kristin Andersson delar med sig av 8 nycklar för att få till en välfungerande och lönsam gruppträning. Så lärorikt och så himla spännande.

Dessutom otroligt trevligt att träffa allt folk som sitter med samma arbetsuppgifter, samma glädjeämnen och samma sorger som en själv.  Ska bli fantastiskt skojigt att kavla upp ärmarna på måndag och styra upp gruppträningen ytterligare.

IMG_0368
Schemaläggning for dummies

Efter 8 timmar i skolbänken testade jag yoga på SATS Kungsgatan. Alltid roligt att se nya träningsanläggningar och testa nya instruktörer. Passet och instruktören var jättebra, även om jag skulle ha uppskattat lite musik för att överrösta dunkadunkat från salarna runt omkring.

Träffade även Sara som hade tipsat mig om yogan. Kul att ses Sara!

IMG_0370 

Efter avslutat pass blev det vegetarisk buffé innan jag landade här i sängen.

IMG_0371

Nu laddar jag batterierna för en ny spännande dag i skolbänken i morgon!

5 Kommentarer

 • Svara
  Träningen och livet
  13 oktober, 2011 kl 21:08

  Kul att ses och kul att du nappade på mitt tips! Jag kan hålla med om musiken, det är störande att man hör så mycket från utsidan, men jag har nog lärt mig att koppla bort det för jag tänker aldrig på det längre.

 • Svara
  Kicki
  13 oktober, 2011 kl 21:19

  Fredrik är en väldigt inspirerande utbildare! (Gick CX för honom i augusti) Hoppas dagen imorgon blir lika inspirerande!

 • Svara
  Lotta
  13 oktober, 2011 kl 21:51

  Åh vilken bra dag det låter som! Jag skulle gärna kunna tänka mig att kopiera den rakt av. ;)

 • Svara
  Snorkkis
  14 oktober, 2011 kl 05:39

  Det lät som en bra skoldag. Fast mest av allt gillade jag middagen där… tror att det börjar bli dags för frukost; därefter smakar nog träning också!

 • Svara
  suzan
  14 oktober, 2011 kl 14:29

  Härligt, har också gått den utbildningen med Kristin =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.