Aktuellt

Jag gjorde det!

Jag har styrketränat. Trots att jag jobbar på en träningsanläggning och inte har några ursäkter i världen, är det få gånger jag verkligen kliver in i gymdelen. Ja senast var nog sommaren 2009…

IMG_5084
I hemmets trygga vrå…

Uppvärmning. Tittar på trampmaskinerna. HUR GÖR MAN? Känner mig bortkommen och smiter in i spinningsalen istället. Smyger sedan försiktigt in i gymmet och rotar fram mina redskap. En boll, en dragmaskin, två kettlebells och två hantlar.

Sätter igång. Tittar mig i spegeln men ser inte alls någon bortkommen tjej. Ser faktiskt ganska van ut när jag slänger upp fötterna på bollen och i plankposition drar in ett ben i taget mot magen. Övningarna är inte främmande (med undantag av dragmaskinen) men i vanliga fall gör jag dem ju i gruppträningsform, i gruppträningssalen. Mitt andra hem.

Självförtroendet växer. Jag kan ju det här. Några andra (ännu mer bortkomna) tjejer kommer in och ser sig vilsna omkring. I spegeln ser jag någon som ser ut att höra till inventarierna. Det är jag. Jag känner mig rätt.

Ha, det var ju kul det där.

Till veckan väntar smith-maskinen. Hoppas vara lika laddad med självförtroende då…

2 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  21 oktober, 2011 kl 14:41

  Det är grymt kul med styrketräning framförallt när man börjar se resultat vilket kommer snabbt om man jobbar på! Härligt Anna!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  21 oktober, 2011 kl 22:56

  Jenny – ja, jag antar att det är det som är felet. Att jag aldrig härdar ut så länge att jag ser något resultat – en gång vartannat år är lite för sällan, inser till och med jag :)
  Men ju jäklar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.