Aktuellt

Hur tänkte du nu Martin?

image

Kanske inte alls…

14 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  22 oktober, 2011 kl 06:42

  Han tänkte nog:

  Vem ska annars betala min nästa resa till Thailand?

 • Svara
  mammaspring
  22 oktober, 2011 kl 07:20

  Jamen så otroligt dumt och korkat! Blir så less på alla denna livsmedelsindustri som vill pracka på oss att vi kan äta oss friska genom att äta någon speciell komponent i konserverad form. Han hade väl kunnat vara ansikte utåt för närproducerad, kravmärkt, naturlig mat… Men i och för sig – då hade jag ju som Thomas säger – inte fått kompensation för besväret…
  Det där är att sälja sin själ! Skulle inte köpa skiten fast jag fick betalt!

 • Svara
  sanna
  22 oktober, 2011 kl 08:12

  Hoppas nästan för hans skull att han inte tänkte till inför denna kampanj!

 • Svara
  Snorkkis
  22 oktober, 2011 kl 08:34

  Bedrövligt. Minns när jag såg att han var ansikte för becel första gången att ”jahap – där försvann förtroendet för Martin”. Och yes – de tankarna håller i sig.

 • Svara
  Ousa
  22 oktober, 2011 kl 09:29

  Pengar…alltid pengar. :/

 • Svara
  Sofy
  22 oktober, 2011 kl 09:30

  Klockren kommentar av Thomas. ”Everyone lives by selling something”! (ibland sin själ)

 • Svara
  Emelie
  22 oktober, 2011 kl 09:50

  Han tänkte förhoppningsvis inte… Sorgligt.

 • Svara
  Staffan
  22 oktober, 2011 kl 12:03

  Hej, jag läser här ibland men är dålig på att kommentera, ja Martin L har sålt sin själ till Powerade och Becel, kemikalier i koncentrat…

  men det var inte det jag tänkte på utan jag tänkte på några av dina POSE-inlägg, du skrev att du försökte landa på framfoten och då blir det fel. Framfotslandningen ska vara en konsekvens av en högre stegfrekvens och ett snabbare uppdrag av den fria moten mot rumpan kombinerat med en hög höft och en lätt framåtlutad hållning – tänk ”näsan först” hela tiden. Om du tänker på fotisättningen spänner du dig och landar med spänd vrist vilket ökar skaderisken.

  Det var bara några tips, jag är långt från en expert men har fått ett effektivare löpsteg genom att höja frekvensen och jobba med min hållning även om det finns mycket kvar att jobba på vilket blir tydligt när man ser bilder av mig från olika lop :-)

  Mvh
  Staffan

 • Svara
  Henke
  22 oktober, 2011 kl 16:51

  Allt har ett pris; så även Martins själ. Hoppas han i alla fall fick bra betalt för att förnedra sig så pass :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  23 oktober, 2011 kl 07:34

  Staffan – tack för dina fot-tips. Har sprungit ett par gånger till sedan jag skrev inlägget och kommit på att själva foten är minsta problemet. Landar ganska enkelt på framfoten men det känns som jag totalt saknar flyt och att jag dunsar i den istället för att mjuklanda. Men övning ger väl färdighet, säger de som vet :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  23 oktober, 2011 kl 07:36

  Staffan igen – jag tror det är det snabba uppdraget jag missar mest på just nu. Ser ut så när jag kollar videon i alla fall. Bakre foten släpar bakom kroppen… jag jobbar vidare!

 • Svara
  Fummelfot
  24 oktober, 2011 kl 10:29

  Det här gör mig ungefär lika ledsen som att Kajsa bergqvist gjorde reklam för Lätta och Therese Ahlshammar för Risifrutti. Varför inte samarbeta med företag som står för rena, ordentliga produkter istället för sånt som är fyllt med kemikalier och socker?!… om en nu påstår sig förespråka hälsa?

 • Svara
  Staffan
  25 oktober, 2011 kl 11:39

  Hej igen, jag funderar själv över hur ”aktivt” uppdraget av foten ska vara (förmodligen är man väl inte riktigt klok som funderar över sådant… :-) ), i högre fart kommer det naturligt medans det i långsammare fart kan kännas som om man överarbetar det hela. Jag fokuserar nog mera på att snabbt försöka dra upp foten igen efter isättning istället för att tänka på hur högt det lediga benet ska.

  Inte lätt detta, men ganska kul eller hur?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  25 oktober, 2011 kl 13:27

  Fummelfot – det är väl pengarna som sätter snubbeltråd för folk så de inte kan tänka klart längre. Tyvärr.

  Staffan – håller med, det är nästan svårast att springa lugnt. Hur jag än gör så går det bara fortare och fortare tills jag tappar kontrollen :) SNABBT UPP – Det blir mantrat för nästa övningstillfälle!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.