Aktuellt

Var kommer alla ifrån?

Antalet besökare på min blogg har ökat med 50% den senaste veckan. Vet inte varifrån alla kommer men jag är grymt nyfiken. Så till alla nytillkomna – berätta gärna vem ni är och hur ni hittade hit.

Och för er som varit med ett tag, men som ändå vill ha något att skriva i kommentarerna… skriv gärna ner tre saker jag borde veta om er som jag inte redan vet. Gärna tränings- eller kostrelaterat!

Nu sätter jag mig och väntar på många spännande svar.

39 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  28 september, 2011 kl 14:07

  Jag har följt dig länge:)
  Tre saker du inte vet…..hm……
  1. Har en träningsbakgrund som orienterare….länge sedan
  2. Älskar mejeriprodukter som kesella, keso, yougurt-ju mer dessto bättre.
  3. Vill genomföra en klassiker innan jag fyller 40!

 • Svara
  Magnus - Hofterup
  28 september, 2011 kl 14:24

  1. Har hyfsat långtgående planer på att springa Skåne runt innan sommaren 2013 är slut. Kan med andra ord bli redan nästa sommar :-)
  2. Älskar husmanskost, blodkorv, kokta rimmade lägg, ärtsoppa, grytor, dillkött, helstekt kyckling med gräddsås mm mm. Listan kan göras lång!!
  3. Har alltid två surdegar (råg/vete) vilandes i kylen. Köper mycket sällan bröd.

  Magnus

 • Svara
  helena
  28 september, 2011 kl 14:41

  Har följt dig ett bra tag, men kommenterar sällan…
  1) Har precis kommit tillbaka fràn en 11-mànaders làng resa jorden runt dà det inte blev mycket träning, men den det blev (sàsom 90 minuters barfota joggning pà en av NZ vackra sandstränder) var underbar.
  2) Funderar med min pojkvän pà att springa ett halvmaraton den 30e oktober, men vet inte om knänan kommer att klara av det (har haft problem med asfaltlöpning tidigare).
  3) älskar glass, choklad och andra onyttigheter, men försöker äta nyttigt – för tillfället betyder det havregrynsgröt med solroskärnor, mandelspàn, torkade aprikoser, banan, färska fikon och kanel till frukost, och olika sallader till lunch och/eller middag.

  Helena

 • Svara
  mikael
  28 september, 2011 kl 14:50

  Har följt dig ett tag. Nu har jag bytt blogplats så jag hoppas du följer med mig :)

  1. Mitt motto är lite bättre. Vill prova på en massa inom träningen. Just nu är det löpning som gäller.

  2. Väntar på samtalet om att jag blivit pappa till en kille/tjej från Colombia.

  3. Äter inget rött kött. Enbart kyckling och fisk. Har dragit ner på kolhydrater med ca 80% de senaste 18 månaderna
  Älskar dock kanelbullar

 • Svara
  LL
  28 september, 2011 kl 15:34

  Är lite ”periodare” och följer din blogg lite då och då.

  1. Jag är ultralöpare och springer helst långt och långsamt och gärna i backar. Ju längre backar desto bättre trivs jag.
  2. Älskar allt onyttigt. Choklad, glass och pajer men har trots det problem att hålla vikten uppe.
  3. Önskar att jag hade ork/lust att laga bra och nyttig mat men tycker bara att matlagning är SÅÅ grymt tråkigt.

 • Svara
  Ida
  28 september, 2011 kl 15:37

  1) Började följa dig precis eftersom jag laddar för att komma igång med träningen efter graviditeten och var intresserad av ditt Mamma Boot Camp – när jag ändå sökte dina kontaktuppgifter lade jag till en prenumeration av bloggen på Bloglovin.
  2) Tränar på Gerda sen många år tillbaka så jag känner till dig därifrån. :)
  Kom bara på två.. :)

 • Svara
  Föräldrafitness
  28 september, 2011 kl 15:58

  Eftersom jag själv har en blogg om träning sökte jag andra som bloggar om träning, du har en av de bästa så jag kommer fortsätta att följa dig.

 • Svara
  Träningsglädje
  28 september, 2011 kl 16:05

  google analytics kanske kan avslöja lite…

 • Svara
  Hanna
  28 september, 2011 kl 18:03

  Har följt dig ganska länge och tycker att din blogg är super!!! Kommenterar dock sällan, men ska försöka bli bättre på det, blir ju roligare om man har kontakt med bloggaren ;). 3 saker som du inte vet om mig…
  1. Tränar nästan dagligen på Gerdahallen
  2. Tävlingsinstinkter som in i norden! :)
  3. Har precis börjat satsa på löpning och vill känna att jag kan ju det här…för tillfället tycker jag att det är jobbigt att springa.

 • Svara
  Träningen och livet
  28 september, 2011 kl 19:06

  Jag har läst din blogg i en månad ungefär.
  Tre saker:
  Jag gillar att träna men ogillar allt vad tävling heter
  Jag är beroende av Wordfeud (heter Sarasofi om någon vill spela mot mig…)
  Jag heter Sara i verkliga livet (men det avslöjade jag ju ovan…)

 • Svara
  Maria
  28 september, 2011 kl 19:26

  Jag minns inte hur jag hittade hit, har sedan sommaren på allvar tagit upp träningen (främst löpning) efter sonens ankomst och har scannat webben efter träningsbloggar. Hittade din och fastnade direkt.
  Tre saker:
  Har sent upptäckt att det är kul att gå på gym
  Avskyde löpning som ung men nu älskar jag löpning och måste tvinga mig själv till vila
  har aldrig kommenterat i en blogg förr.

 • Svara
  Kristin
  28 september, 2011 kl 19:53

  Jag har följt dig ca ett halvår… Sen jag fick problem med ett knä och sökte på löparknä! :)

  1. Jag klarade halvmaran under 2 h på Sthlm halvmarathon förra helgen! Sprang ju min första halvmara (varvet) på 2.06 i maj och det skrev jag om här..
  2. Är Bodypump- och CXWORX-instruktör.
  3. Älskar att åka slalom vintertid!

 • Svara
  Thomas
  28 september, 2011 kl 19:59

  Jag hittade dig genom Daniel tror jag:-)

  Tillhör en minoritet av manliga Piggelinaföljare (verkar det som).

  Har just nu diskbråck och är jäkligt glad över att äntligen ha hittat orsaken till mina upplevda höftproblem!

 • Svara
  Anna
  28 september, 2011 kl 20:15

  Jag hittade din blogg för ca 1,5 år sedan när jag googlade på löparknä, och har varit fast sedan dess. Trots numera flitigt bloggläsande är du fortfarande nr 1.

  1. Är häsopedagog med planer på att skola om mig till läkare.
  2. Inget kan få mig att må gott ända in i själen så som löpning och ridning.
  3. Har en hemlig dröm om att springa maraton och ultra (när jag väl blir helt kvitt mina höft- och knäproblem).

 • Svara
  Anna
  28 september, 2011 kl 20:33

  Hittade hit för ett tag sedan (typ 1 år, genom Linn’s blogg).
  Har ambitionen att springa 3-4 ggr/v och det i varierande terräng och längd och tid. Har en förhoppning och önskan om att kunna åka vasaloppet inom några år. Vill prova marathon och lidingöloppet också inom några år. Sprang Gbg-varvet i år och trappar upp sakta o säkert!
  Kram Anna

 • Svara
  Desirée
  28 september, 2011 kl 21:58

  Har följt din blogg sen i våras då jag snubblade över den när jag googlade löpning i största allmänhet.
  1. Har börjat springa många gånger men aldrig fortsatt fören nu. Var när min sambo planerades för en stamcellstransplantation som jag lyckades hitta motivationen. Och nu ska jag springa göteborgsvarvet till våren :)
  2. Älskar choklad och glass men försöker låta bli, iaf oftast ;)
  3. Är utbildad massör och drömmer om att jobba med det, eller med hälsa och friskvård i största allmänhet :)

 • Svara
  Eva
  28 september, 2011 kl 21:59

  Hittade hit av en slump (tror jag) innan sommaren, inspirerande läsning.
  35- årig tvåbarnsmamma från mälardalen. Spinninginstruktör och löpare. Sprang min första mara i augusti, blev min revansch eftersom jag skulle ha sprungit Sthlm marathon, men fick lunginflammation veckan innan…
  Löpningen är min egoboost, men i spinningsalen vill jag peppa andra.

 • Svara
  Helena
  29 september, 2011 kl 08:05

  Har följt dig ett bra tag nu och tycker att du och din blogg är riktigt härliga pepp-piller!=)
  Eftersom jag inte har någon blogg så kan du ju omöjligt veta något om mig…;)
  1. Började min träningsbana som orienterare. Var väl med på min första orienteringstävling bara några veckor gammal…
  2. Har gått från att älska att träna på gymmet (styrka, spinning, gympa…you name it!) till att avsky det! Känner mig nu så instängd! Har blivit en riktig utomhusknarkare som bla älskar att springa i regn! Att köra klassikern förra året kändes därför inte så värst betungande…=)
  3. Jag. Älskar. Godis. Punkt.

 • Svara
  Annelie
  29 september, 2011 kl 08:19

  Har följt din blogg sen början av sommaren, hittade hit pga att jag drabbats av ett tråkigt löparknä och fick upp din sida när jag googlade på det. Har tyvärr ännu känningar av det trots ihärdig rehabträning, skobyte och löptekniksträning, hoppas dock att det försvinner snart för oss båda eftersom löpning är bland det bästa som finns :)

 • Svara
  Ninnsan
  29 september, 2011 kl 08:25

  Hittade din blogg när jag googlade på löparknä för ca 1 år sen. Sen den dagen är jag fast =)
  1. Aerobic- samt yogainstruktör.
  2. Löpare. Skulle kunna förlora mig i löpningen. Absolut det bästa som finns!
  3. Målinriktad, vill alltid bli bättre snabbare, ja vad det än är.

 • Svara
  Henrik
  29 september, 2011 kl 08:33

  Hittade din blogg när sökte efter lite löparinspiration på nätet. Har dock inte blivit jättemycket tid åt löpning. Trivs lite bättre i gymmet(TimeSportClub), men jag ska springa första loppet nästa år hade jag tänkt så jag får ta mig i kragen. Kul att följa en bloggare i närheten :)

 • Svara
  Michelle
  29 september, 2011 kl 09:59

  Hej, jag har fölt din blogg lönge,men är urusel på att kommentera!

  Jag heter michelle och född 93.
  Tre saker om mig?

  1. Jag håller på med triahtlon
  2. Älskar att träna, men är jättedålig på att hålla motivationen uppe, speciellt om det gäller träning utomhus (tips?)
  3. Dricker alldeles för mycket coca cola!

 • Svara
  mia
  29 september, 2011 kl 10:10

  Minns precis som många andra inte hur jag hittade din blogg, men följer dig med glädje.
  1. Är en allt-i-allo med träning, för tillfället mest löpning och gym
  2. Är den tjej som precis som du snubblade i Skrylle och slog hål på byxorna
  3. Ska springa Gbg-varvet nästa år och vill definitivt bli snabbare

 • Svara
  Elin
  29 september, 2011 kl 11:00

  Elin från Umeå. Hittade hit när jag sökte inspiration inför min första mara förra året och ramlade in här av en slump. Har läst din blogg regelbundet sedan dess för att jag gillar din energi och blir insprirerad av det.

  1) Har spelat fotboll större delen av mitt liv men har nu omskolat mig till löpning.
  2) Dras med en envis plantar fasciit som tvingat mig till löpvila denna säsong.
  3)Tränar för att må gott och för att kunna unna mig god mat när jag känner för det.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 september, 2011 kl 11:41

  Å vad roligt med alla era svar! Tyvärr många löparknän som hittat hit! Hade varit roligare om anledningen varit en annan förstås men jag hoppas ni alla blir bra snart så vi kan springa snart igen!

  Kul även med er som tränar på samma ställen som jag, ni lovar väl att säga hej om vi ses!

  Tack alla för att ni tog er tid att svara! Som sagt, jätteroligt att läsa!

 • Svara
  Gert
  29 september, 2011 kl 16:00

  Jag tror jag såg din sida på trainin`s logg.
  Jag har sprungit Yddingen runt tre-fyra gånger liksom Hörby marknadslopp.30-40 milalopp,fyra-fem halvmarathon och två marathon.Åren 1990-2005 ungefär tränade jag på Gerdahallen.Nu tränar jag lite på gym.Spelar bowling,golf och biljard och tar promenader.
  Är allätare.Allt som inte gör motstånd åker ner.

 • Svara
  Jonna
  29 september, 2011 kl 16:21

  När jag började läsa bloggar för ett antal år sedan var din den första jag fastnade för! Har läst varenda inlägg sedan dess tror jag…
  1. Längdskidåkningen ligger mig varmast om hjärtat, med löpning på stark 2:a plats.
  2. Jag är jäkligt bra på att poppa popcorn
  3. Är obotligt hemkär och lobbar alltid för mitt kära Leksand, Dalarna

 • Svara
  Helena Z
  29 september, 2011 kl 19:39

  Jag är Helena från Björnstorp :-) Hittade hit via någon träningsblogg.

  3 saker om mig:
  1. Älskar tung styrketräning. Hade det inte varit för löpningen hade jag definitivt tillbringat betydligt mer tid i gymmet än vad jag gör :-)
  2. Har hitills bara sprungit marathon en gång, och har därför anmält mig till Sthlm för att råda bot på den saken (och snygga till tiden :-) )
  3. Älskar löpningens ytterligheter. Medeldistans med fart och syra, och LL30 för utmaningen och pannbensträningen.

 • Svara
  SRJBLIFKNORR
  29 september, 2011 kl 23:04

  Hej jag är en 49-årig man som börjat med löpning de sista månaderna. Hur jag kom hit? Jag googlade på abborrbacken på youtube,och hörde dig springa uppför abborrbacken i mörker. Och när du nått toppen ironiserade du över din man Fredrik som gick uppför den. Hur som helst så fanns det reklam för din blogg någonstans så på den vägen är det. Jag har som sagt börjat springa de sista månaderna var med i ett stafettlopp som går av stapeln i Finspång och heter Kraftloppet. Sprang en sträcka som var 7.4 km på tiden 42.48. Nu en månad senare sprang jag sträckan på 39.33. Och så 3 saker om mig:
  1. Jag håller på IFK Norrköping i fotboll
  2. Jag håller på Leksands IF i ishockey
  3. Sussanna Kallur är den nu aktiva idrottskvinna\man som jag beundrar mest.

 • Svara
  Johan
  29 september, 2011 kl 23:20

  Hittade din blogg när jag aktivt letade efter en inspirerande löparblogg någon gång under början av förra året.
  1. Vi har varit på samma ställen ett par gånger utan att träffas.
  2. Jag sprang min första marra i Berlin, söndags.
  3. Jag saknar din ispirerande löpning.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 september, 2011 kl 13:59

  Johan – tro mig, jag saknar den också! Jag gör mitt bästa för att få inspirera med löpning igen. Masserar stretchar, yogar, letar efter min försvunna rumpmuskel…. Hoppas du har tålamod med mig tills jag kan inspirera dig igen :)

 • Svara
  Helena
  30 september, 2011 kl 18:03

  Hittade din blogg via en annan när jag letade efter bra löparbloggar och sen har jag följt dig ett tag! Tycker din blogg är tokbra!
  Själv är jag en ”nybliven” löpare i och med att jag precis avslutat min första klassiker. Tidigare cyklat mycket vilket jag även gör nu också. Spinninginstruktör med alldeles för mycket energi!
  /Helena

 • Svara
  Johan
  30 september, 2011 kl 18:13

  Ja jag läser ju fortfarande din blogg. ;-)

 • Svara
  Lotta
  1 oktober, 2011 kl 16:55

  Du vet ju ”vem jag är” och att jag läst din blogg ett tag. Vet inte om det var löparknä-sökning som gjorde att jag hittade till den eller inte, det minns jag faktiskt inte, men jag tror att jag börjat läsa den redan innan jag fick ont. Läste flera olika löpar-/träningsbloggar ett tag, mer eller mindre regelbundet, och man hittar ju dem genom att de länkar till varandra, eller genom en kommentar av någon på en annan blogg. Mkt möjligt att det var via Annas (stillaeftertanke) blogg jag hittade dig. Förutom Annas (som jag läser mer för att jag känner henne lite) som jag läste redan innan jag kom i gång med löpning ordentligt så är din en av de få jag fortfarande läser.

  3 saker om mig som du borde veta.. ;)

  är en av de hungrigaste människor jag själv vet, äter både mycket och ofta – de flesta som träffar mig blir förvånade när de ser mig äta. ;)
  äter choklad i stort sett varje dag, fast nästan uteslutande mörk lyxig choklad med hög kakaohalt av god kvalitet
  tyckte inte alls om att springa för två år sedan, och nu är jag så besviken över att inte kunna det – och jag tyckte tom ännu sämre om spinning, vilket jag inte ens kunde tänka mig att göra trots att jag visste att det är väldigt bra träning. Nu längtar jag efter cykelpassen och är ledsen över att jag inte hinner varje vecka, och funderar tom på att utbilda mig till spinninginstruktör oxå!

 • Svara
  Carina
  1 oktober, 2011 kl 22:36

  Läser din blogg regelbundet, gillar din underfundiga humor!

 • Svara
  Johanna Lans
  2 oktober, 2011 kl 21:19

  Har följt din blogg snudd på dagligen i kanske 1,5 år nu tror jag och tycker den är väldigt bra och känner hur gärna jag skulle vilja vara i samma situation med att kunna cykla till norrland och liknande :D

  Några saker du inte visste kanske…

  1. Är en inbiten hund och kattmänniska, tränar hund flera gånger i veckan och ställer ut mina katter på utställningar :D

  2. Jobbar som lastbilschaufför och kör styckegods.

  3. Är en morgonmänniska och somnar alltid tidigt :D

 • Svara
  Ousa
  3 oktober, 2011 kl 21:30

  Hittade hit via google, tror bestämt att det var en bild på något klädesplagg.

  1. Helt galet i jordnötsmör.
  2. Förutom ett brinnande intresse för löpning har jag ett fysiskt jobb som skorstensfejartekniker/sotare.
  3. Bloggnörd, som surfar runt och letar insperation :)

 • Svara
  Elvira
  5 oktober, 2011 kl 18:30

  Hittade dig genom bloglovin på kategorin ”hälsa”. Gillar din blogg, mycket varierande och inspirerande!

 • Svara
  Anna R
  6 oktober, 2011 kl 16:30

  Hej! hittade din blogg via min kompis Linda och sedan har jag följt den mer el. mindre sedan träningsdagen i Torup då jag stukade min fot. :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.