Aktuellt

Man blir glad av att träna

I helgen har jag fått bevis på att träningsmänniskor är glada människor. Det är underbart att se lyckan i ögonen hos folk som fått svettas loss ordentligt. Att se glädjen hos någon som provar sina första zumbamoves eller cooling-attityden hos folk som sparkar loss i en partyhöjande body combat.

Vi har haft öppet hus. Det har tränats och svettats. Men nästan lika mycket har det skrattats och pratats. Folk har peppat varandra och tävlat mot varandra. Folk har utmanat sig själva och vågat prova nya saker.

Jag har upplevt så mycket glädje idag att jag är alldeles pirrig. Träningsmänniskor måste vara det gladaste som finns.

Tack alla för denna helg.

1 kommentar

  • Svara
    Annelie
    12 september, 2011 kl 18:08

    Jag kan bara instämma! Jag är gravid och har tränat på tok för lite men igår var jag och en kompis ute och paddlade kajak i motvnd och lite vågor= me love!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.