Aktuellt

Lönt, Expressen!

DSCF6353

Lönt att jag tog med mig Expressens fotograf till fina Vikenskogen när de frilägger mig från de gröna bladen. Lönt att jag sprang tio meter fram och tillbaka en miljon gånger,  när de väljer en stillbild.

Och lönt att jag offrade 45 minuter av min tid när jag inte ens fick den länkning till bloggen som de utlovade.

Men jag var i alla fall fin.

Och kjolen hittar ni här! För de ville de inte skriva ut, trots att de anger både pris och märke på Nike, Adidas och Peak. Men det betalade sig kanske bättre…

12 Kommentarer

 • Svara
  Eva
  17 september, 2011 kl 18:27

  Du var jättefin och kjolen likaså! Springer själv i Runningskirts kjolar!
  Och det där med att lägga ut länkar är inte tidningar speciellt konsekventa med. När de hade reportage om Mamma Boot Camp i Göteborgs Posten ville de inte ta med min hemsida bara för att strax efter när de hade reportage om militärträning lade ut alla länkar utan problem. Dessutom var det inte jag som tipsat tidningen utan någon annan så det tycker jag att de kunde bjudit på BÅDE till dig OCH mig!

 • Svara
  Kerstin
  17 september, 2011 kl 18:53

  Jättefin, nu får jag handla Expressen, kram Kerstin

 • Svara
  Föräldrafitness
  17 september, 2011 kl 18:56

  Trist när journalister inte håller vad de lovar. Jag fick i alla fall veta innan mitt kommande reportage i GP att de inte kommer uppge någon hemsideadress. Men vill läsarna hitta mer info gör de det genom namnet.

  Håller med om att du var jättefin!

 • Svara
  Ingmarie
  17 september, 2011 kl 22:25

  Väldigt tjusigt! :-)

 • Svara
  Runningskirts-Suzanne
  18 september, 2011 kl 00:37

  Urläckert!! Så fin du är!

  Lite tråkigt är det ju att dom inte nämner LoveRunning.se (RunningSkirts.se) Priser och märken finns ju på allt annat. Så det kan bli :-)

 • Svara
  Runningskirts-Suzanne
  18 september, 2011 kl 00:46

  Ooooppsss! Nu såg jag vad du hade skrivit…. så går det när man läser för fort. Sorry! Jo, du har säkert rätt att företagen betalar för att få i tidningen. Lite fult! Du borde verkligen fått ditt namn och link nämnt som tack för en sådan fin bild!

 • Svara
  Eva
  18 september, 2011 kl 08:31

  Föräldrafitness: Jepp, det var så GP sa till mig med och jag är jättetacksam att jag fick vara med. MEN när de inte är konsekventa tycker jag att det är dåligt men precis som Anna skriver så kanske de andra företagen betalat pengar för att få en artikel och det gjorde ju inte jag. Och självklart hittar de flesta dig ändå – det är ju bara att Googla :-)

 • Svara
  anneliten
  18 september, 2011 kl 11:02

  Stärker mina fördomar om att expressen inte är en tidning utan något annat… Köper aldrig och kommer inte att göra det nu heller. Fin är du i alla fall. Och ännu finare mitt i ett löpsteg – det är jag säker på. Men om de valt en sådan bild fick de väl inte plats med alla plaggen runtom antar jag.

 • Svara
  pilla
  18 september, 2011 kl 13:02

  Var glad att det blev en bra bild! Men om du frågar journalisten att se reportaget innan publicering så kan du ju komma med dina synpunkter innan det går i press!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 september, 2011 kl 13:16

  Pilla – hon ringde mig och läste upp artikeln. Och då var länken med…

 • Svara
  Johanna Lans
  19 september, 2011 kl 19:47

  Tur vi är så många som hittar din blogg ändå!

 • Svara
  Anonym
  3 oktober, 2011 kl 21:02

  Expressen är som vanligt skit, men du var snygg! runningskirtsen klart no1 på kjolmarknaden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.