Aktuellt

Alternativ Lidingöhelg

På tåget till Stockholm för att INTE springa Lidingö. Har 2 dagar på mig. På dessa dagar ska jag hinna testa alla matställen folk skriver om. Blueberry liksom. Ingen har väl undgått den hyllningskören. Måste testas. Och cappucinon på Drop coffee som är ett stående inslag vid varje Stockholmsbesök.Sen är ju Kura himla trevligt, för att inte tala om Cupcake Sthlm.

Och någonstans däremellan ska jag hinna GÅ 3 mil, besöka en löpclinic på Bosön, samt leka hejarklack längs Lidingöloppsbanan, springa rundor på sportmässan, avnjuta lyxig brunch, shoppa rawfood och gå på fin restaurang.

Puh, vem sa att det var avkopplande att vara ledig?  Men jag slipper i alla fall dricka Vitargo.

8 Kommentarer

 • Svara
  Linn
  23 september, 2011 kl 10:54

  Åh så härligt det låter! Jag vill också…
  Hälsa Blueberry från mig, tror faktiskt inte det har blivit en enda Shlms tur utan att Blueberry besök. Underbart ställe, man vill liksom testa allt varje gång.
  Ha det underbart i min favvisstad!

 • Svara
  Träningsglädje
  23 september, 2011 kl 11:02

  aldrig varit på kura – måste testas! för ditt bb-besök, här följer några riktlinjer: smoothies kan köpas lite överallt, men sallader äts bäst på PUB (tyvärr i källaren) eller Rörstrandsgatan. på NK finns tyå inga sittplatser. på sibyllegatan finns butiken där man kan handla hem roliga saker.

 • Svara
  johannams
  23 september, 2011 kl 13:00

  Prova gärna Hermans på söder oxå(hermans.se), deras buffé och utsikt går inte av för hackor. Maten avslutas naturligtvis med en liten bit Belgisk chokladtårta (en bit delas med fördel mellan minst två personer).
  Blueberry är nyttigt och gott men slår inte Hermans…

 • Svara
  MalinL
  23 september, 2011 kl 14:36

  Heja Anna, härligt att du inte ligger hemma och surar ihop bara för att du inte får springa ;-)
  Jag hoppas att loppkänslan infinner sig, att du får heja fram alla andra kändisar som springer och att du får en jättego helg!

 • Svara
  Linda
  23 september, 2011 kl 17:29

  Åhh jag kommer nog också att behöva gå tre mil :( mitt beror dock på att jag har legat sjuk hela veckan och förkylningen vill inte släppa. Men ska man göra hela klassikern så måste det genomföras även om det är gåendes. Lycka till imorgon!

 • Svara
  Ingmarie
  23 september, 2011 kl 17:49

  haha!
  Tufft som attan! Men det kommer att bli roligt ska du se!

 • Svara
  Sofie RW
  23 september, 2011 kl 19:14

  Ja kanske man skulle satsa på en lyxhelg när det inte heller blir nåt Lidingö för min del. Blueberry hoppar jag dock över… fattar faktiskt inte den hypen. Tur att vi alla är olika! :) Ha det topp i stan!

 • Svara
  suzan
  25 september, 2011 kl 18:50

  Har varit inne här mängder av gånger (fast inte kommenterat lika flitigt) och inte förstått att du är skånebo :d

  Nu bor jag också i södra sverige :D
  /Suz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.