Aktuellt

Gorilla-girl

Att springa 7 km tre gånger i veckan tär på tålamodet. Man kommer knappt hemifrån och variationen på rundorna känns grymt begränsad.

IMG_0302

Idag behövdes lite extra krydda i tillvaron och jag hoppade i mina fivefingers. Har läst att folk med löparknä blivit bra när de har gått över till the Gorilla-style, så vad fasen, det kunde vara värt ett försök.

IMG_0313

Regn, och underbart mycket syre i luften. Lätta steg och en fantastisk frihetskänsla. Men knät kändes lik förbaskat efter 4 km.

Det blev i alla fall variation på tema.

IMG_0311

5 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  7 augusti, 2011 kl 15:45

  Åh…din stackare. Smärta är så J*VLA tröttsamt. Jag håller alla tummar jag har för att du är tillbaka med full kraft snart igen…med gorillafötter eller utan.

 • Svara
  Daniel
  8 augusti, 2011 kl 09:49

  Finns det några dimhöljda berg i Kävlinge? ;)

  Tråkigt att knät fortsätter jävlas! Önskar jag hade några bra tips att ge dig….KÄMPA PÅ!!!

 • Svara
  Linn
  8 augusti, 2011 kl 22:47

  Älskar fivefingers men var försiktig!
  Jag sprang ett par gånger på raken med dem vid vårt sommarställe i blekingska skogarna för någon vecka sedan och fick världens ryggont. Det behöver givetvis inte bero på det men jag kan inte hitta vad det annars beror på. Har känt av det tidigare också när jag använt dem ofta. Tror stenhårt på dem men skynda långsamt. Kroppen behöver nog vänja sig sakta. Hoppas ditt förbannade knä skärper till sig snabbt, trist att det inte blir bra. Kram på dig

 • Svara
  Anna (orka mera)
  8 augusti, 2011 kl 22:47

  Helena – skittrist! Håller tummarna för mirakel!

  Daniel – tjaaa, det är lite ont om just den varan! Jag fortsätter kämpa, jag är envisare än vilket löparknä som helst!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  8 augusti, 2011 kl 22:58

  Linn – jo jag ska ta det försiktigt. Jag minns hur ont ni hade i Portugal efter beach-löpningen så jag ska skynda långsamt. Blir vanliga skor nästa gång! Tack för omtanken!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.