Aktuellt

Att vilja fast ändå inte…

DSCF4735

Dotter 12 år: – Mamma, kan inte du säga så här: OM DU INTE GÅR UT OCH SPRINGER FÅR DU INTE FÖLJA MED UT OCH SHOPPA I MORGON?

Jag: – Ehhh.. jovisst: OM DU INTE GÅR UT OCH SPRINGER FÅR DU INTE FÖLJA MED UT OCH SHOPPA I MORGON!

Följande morgon. Väckarklockan ringer kl 8 (bara en sån sak!!!) i dotterns rum. Hon kommer ut som en zombie, slänger i sig ett stort glas yoghurt och ger sig iväg.

Kommer hem 25 minuter senare. Uttråkad och med håll. Det är sannerligen inte kul att springa, faktiskt nog det värsta man kan råka ut för.

Och jag undrar fortfarande varför hon bad mig hota henne…

Mig behöver man inte hota. Inte före kl 17 i alla fall. Har jag inte kommit ut då, blir det värre. Idag är en sån dag. Det blir kvällslöpning om det ska bli. Och jag känner redan nu att det tar emot. Kvällar gör sig bäst i soffan. Vi får se om jag behöver be dottern att hota mig.

OM DU INTE GÅR UT OCH SPRINGER DRAR JAG INTERNETSLADDEN!

Den hade varit effektiv.

6 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  14 augusti, 2011 kl 15:17

  Ja, den hade definitivt tagit hårdare på mig också än shoppinghotet :)

 • Svara
  Sofy
  14 augusti, 2011 kl 15:18

  Prinsen och jag övar redan på den där till bebistiden. ”Du kommer vara svintrött och inte vilja men jag kommer tvinga dig för vi vet ju att vi båda mår bättre när vi tränat” – den går åt båda håll. Blir spännande!

 • Svara
  Västgötskan
  14 augusti, 2011 kl 19:30

  Oj oj, ja jäklar vad den meningen hade funkat på mig (också)! Tur att inte sambon vet det….. He he! :-D

 • Svara
  Ingmarie
  14 augusti, 2011 kl 20:47

  haha! jag hade RUSAT ut om jag fått det hotet! men jag ser till att inte behöva vara ens i närheten av hot. Får nog snarare hot ”på andra hållet”. Att jag ska hålla mig inne.;-)

 • Svara
  soffan
  14 augusti, 2011 kl 21:08

  Jag önskar att jag hade någon som kunde hota mig. Fast just nu behöver jag ingen. Just nu säger jag ”om du inte springer de där intervallerna så kommer du aldrig att vara tokgrym på ATMen” till mig själv, och det är så pass effektivt att jag hittills har kommit iväg varje gång :D .

 • Svara
  Anna (orka mera)
  15 augusti, 2011 kl 15:28

  Johanna – ja vad skulle man egentligen göra utan internet… det vore ju katastrof :)

  Sofy – ja, det är en tuff tid som väntar, men det grejar ni galant. Det är ju oftast det som behövs, att få komma ifrån en stund och vara sig själv. Men man fattar inte alltid det just då, när soffan känns så lockande.

  Västgötskan -hehe, jag lovar att inte tipsa honom :)

  Ingmarie – haha, om du inte stannar i soffan så rycker jag internetsladden :) Men det vill jag ju inte för då får jag ju inte läsa om allt kul du hittar på!

  Soffan – perfekt ju! Kör hårt :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.