Aktuellt

Världens tråkigaste tidning…

Finns inget värre än att läsa om löpning när man inte kan springa. Intervaller, backpass och löpteknik skapar mer avundsjuka än nöje. Avundsjuka för att alla andra kan och inte jag. Därför känns Runner’s world just nu som världens tråkigaste tidning. Senaste numret skummade jag på två minuter. Ville inte läsa. Ville inte frestas. Stannade till på korsordet och tog mig aldrig därifrån. Korsord är mer på min nivå just nu.

Eller resor. Roade mig med att läsa om mig själv i senaste numret av Escape. Tema såklart Träningsresor. Vad annars? Drömma kan man ju…

IMG_4806

Förövrigt har jag fått spinningfeber just nu. Tycker det är så våldsamt skönt att få spinna loss ordentligt. Tur att det finns ett substitut när kroppen protesterar.

8 Kommentarer

 • Svara
  pilla
  15 juli, 2011 kl 12:11

  och konstigt nog springer ALLA överallt när man inte kan springa själv… Hoppas det blir bättre med dig!

 • Svara
  Thomas
  15 juli, 2011 kl 16:17

  Kul artikel :-)

  Håller med dig om det där med tidningen! Jag har låtit Runners ligga i obruten förpackning ända tills idag.
  Men nu är det kul igen! :-)

 • Svara
  anneliten
  15 juli, 2011 kl 21:01

  Jag tycker tyvärr att RW är en av de tråkigaste tidningarna alltid. Vare sig jag kan springa eller inte. Var hittar de alla fula (tecknade) bilder tänker jag? Jag har många gånger funderat på varför RW känns så trist och det har lett till en del idéer om en alternativ tidning. Utifall nuvarande jobb skiter sig… Inte för att jag kan något om tidningar, men jag vet vad jag skulle vilja läsa och hur layouten skulle förbättras.

 • Svara
  Västgötskan
  15 juli, 2011 kl 21:38

  Spinning är verkligen grymt bra komplement! Jag håller med om att det är kanon när behinnor och/eller leder inte vill vara med.

  Jag hoppas verkligen att du blir bättre så du kan springa snart. Inte kul att ha motivation och lust men inte kunna.. :-(

 • Svara
  Kim
  16 juli, 2011 kl 16:52

  Det gäller verkligen att uppskatta löpningen när man kan. Hur många gånger har man inte varit skadad/sjuk och surat över att det inte går att springa, så jag försöker verkligen njuta av varje pass nu när det för en gångs skull inte gör ont någonstans. :) Jag hoppas verkligen att du blir bättre i knät snart!

 • Svara
  Daniel
  17 juli, 2011 kl 03:31

  Kul! Hur ska man ens få motivation att börja träna hårt eller ens alls? För mig som alkoholist är det tufft (eller party-boy)

 • Svara
  Linda Andersen
  17 juli, 2011 kl 20:33

  Kan inte heller springa just nu. Visste knappt att det FANNS korsord i Runners, så det får det bli ikväll! Nu har jag ju en årsprenumeration av Runners liggande så det blir en del korsord. Borde räcka några veckor ;-)

 • Svara
  Lisa
  18 juli, 2011 kl 22:16

  Åh vad jag kände igen mig i det här inlägget… Är också skadad löpare, och plötsligt tycks ALLT handla om löpning. Och plötsligt verkar varenda människa springa, överallt. Bara för att sukta…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.