Aktuellt

Väntan

Sitter och väntar på att det ska bli spring-kallt ute. Det här vädret gör ingen löpare lycklig (utom Ingmarie då…).

När värsta hettan lagt sig ska jag nämligen testspringa lite. Jag känner mig förväntansfull som barnen på julafton. 6 km. Lugnt, fint och försiktigt.

Många tummar please!

13 Kommentarer

 • Svara
  Sara
  3 juli, 2011 kl 16:14

  Och mig ;)

 • Svara
  Anna
  3 juli, 2011 kl 16:35

  Har precis varit ute. Känns som om du får vänta länge. Det är kvavt, hett och kvalmigt men skönt så in i bengen också. Jag håller tummarna!!

 • Svara
  Thomas
  3 juli, 2011 kl 17:08

  Lycka till!! :)

 • Svara
  Emelie
  3 juli, 2011 kl 18:14

  Håller alla vi har här hemma!

 • Svara
  Västgötskan
  3 juli, 2011 kl 20:02

  Klart vi håller tummarna för dig! :-)
  Ja, det är oliiiidligt klibbigt ute.. Blä!

 • Svara
  anneliten
  3 juli, 2011 kl 21:12

  Med så många skor måste det ju gå bra. Lycka till!

 • Svara
  Linn
  3 juli, 2011 kl 22:51

  Håller båda tummarna stenhårt!

 • Svara
  Helena
  3 juli, 2011 kl 23:22

  Hej Anna! Undrar om du som erfaren löpare och testperson för träningskläder skulle kunna tipsa mig om bra löpartights (korta eller knickers). Jag vill få tag i ett par med bra stöd för magen, i ”bra höjd” (inte låglåga och inte upp till armhålorna) och inga som jag råkade köpa tyvärr, kort låg modell. Jag behöver lite stöd för magen (gamla gravidkilo som jag kämpar med…), känns läskigt när ”den” tittar över kanten på den låga varianten :-(( Köpte ett par jättefina Nike, men de är låga som sagt och jag vantrivs i dem. 400 kr åt helsicke :-(( Tack på förhand//Helena

 • Svara
  Anna (orka mera)
  4 juli, 2011 kl 10:42

  Tack för era tummar. Det höll nästan! Svag känning i knät fortfarande, men blev inte värre efteråt. Testar igen om några dagar.

  Helena – jag skulle just säga NIKE för min kompis Viveca och jag har haft långa diskussioner om hur hög midjan ska vara. Hon vill ha hög och köper Nike, jag vill ha låg och köper Craft…. Men då har dom kanske ändrat på det då :(
  Och det är nog de två enda sorterna jag har testat…så tyvärr var jag inte mycket till hjälp här känner jag! Någon annan som vet???

 • Svara
  L
  4 juli, 2011 kl 11:30

  Apropå tights så gillar jag Soc ifrån Stadium. De har en bred kant som är skön om man har lite mage. Inte så dyra iheller. 199kr för de korta.
  Skönt att ditt knä inte gjorde ont. Ta´t försiktigt :)
  Jag sprang också 6km för första gången på en månad och jag kände lite i knäet. Inte ont, bara ett litet obehag. Har kört med foamrollern som tusan och tränat styrka och stretchat och bara kunnat springa 3km. Men sakta men säkert blir det bättre. Tack för ditt tips om rullen, den är verkligen toppen!!

 • Svara
  Anja
  4 juli, 2011 kl 21:19

  Men visst är Aktiv Träning bra? Det känns inte alls lika fixerat som ”tjejtidningarna”, och även om det ligger mycket fokus på cykling också så är den otroligt läsvärd :) Lånade med mig 5 nummer från biblioteket häromdagen, och gillar att allt inte är rosa.. ;)

 • Svara
  Helena
  4 juli, 2011 kl 22:32

  Tack för svar Anna och L. Jag tycker nog att de är rätt låga de här nya Nike´sen. Fasligt snygga är de i alla fall, men jag får leta upp en annan modell. Ska prova de här som L rek från Soc, verkar prisvärda.
  M v h Helena

 • Svara
  Vepe
  5 juli, 2011 kl 08:32

  Jag är kvinna/tjej och har prenumererat på Aktiv träning i över ett år. Tycker det är en jätebra tidning. De andra läser jag med, en del artiklar är rätt bra. Men visst är de viktfixerade i många fall tråkigt nog.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.