Aktuellt

Tour de Halmstad

Farmor och farfar har lagt beslag på barnen ett par dagar och vi planerar utflykt på tu man hand. De är de där fyra dagarna varje år då man ska hinna ALLT som man inte har möjlighet att göra annars.

Det skulle kunna innebära bio och rosévin på uteservering men det brukar inte bli så. Hur vi än vänder och vrider på det slutar det alltid med träning. Lite lyxigare, lite mer tillsammans men ändå träning.

Och god mat. Minst lika viktigt. Att njuta av dyr mat utan att någon under 130 cm klättrar på stolen och säger det är äckligt, det är värdefullt som attan. Därför lyxar vi lite extra ett par dagar. Och äter för fyra.

Så planen är Halmstad.

Löpning på den omtalade Prins Bertils stig.

Långcykling med fikastopp (var finns godaste våfflorna i Halland?).

Långa promenader på stranden.

Ett par matcher strandtennis – min nyfunna hobby!

Och sen en massa god mat på det. Sounds good to me!

7 Kommentarer

 • Svara
  Therese
  27 juli, 2011 kl 16:21

  Så du är på väg till världens vackraste län!! Kulkul. Godaste våfflorna finns helt klart i Glassbo som ligger i Lintalund ungefär fyra mil från Halmstad rätt in mot Smålandsgränsen. Man kan förmodligen cykla dit genom att följa cykelleden Hylteslingan. Jag har sprungit den en bit och den är riktigt fin. :)

  Och hade det inte varit för att din höft är lite ond kunde jag sedan rekommendera Falkenbergs stadslopp på lördag, fint millopp i fin stad. Men det kanske jag inte borde nämna… Och hade det inte varit för att jag ska springa loppet och har löpvila på tors-fre så hade jag gärna turnerat runt er en stund längs Prins Bertils stig. Som för övrigt slutar i Möllegård, där världens godaste italienska glass finns. :D

 • Svara
  Malin L
  27 juli, 2011 kl 16:55

  Vilken bra semesterplats ni valt, bästa platsen faktiskt!
  Prova trapporna upp på galgberget om du inte blir trött av prins bertils stig.. Håller med Therese om våfflorna.. och glassen :)

 • Svara
  Kicki
  27 juli, 2011 kl 21:12

  Låter som en riktigt härlig semester! ;)

 • Svara
  Rebecka
  27 juli, 2011 kl 21:24

  Håller med Therese! Glassb bjuder på de bästa våfflorna :) Ja prins Bertils stig är inte helt fel, man jag skulle rekommendera en runda runt Nissan. Den är neligt mig perfekt, inte så lång men oerhört fin!

 • Svara
  SnabbaFötter
  27 juli, 2011 kl 21:44

  Jag håller med andra talare och välkomnar er hit till vår underbara stad. Prins Bertil får ni inte missa och jag tycker också en sväng fram och tillbaka utmed Nissan och ett varv på Galgberget kan vara på sin plats. Ska ni finäta så tipsar jag om Salt nere på stranden i Tylösand (boka innan), Akvarell på hotellet eller Pio inne i stan.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  27 juli, 2011 kl 23:12

  Å så många bra tips!!!

  Therese – Det blir garanterat Glassbo i morgon, låter helt i min smak! Synd att du har vilodagar, hade varit roligt att springa lite. Vi får ta det en annan gång. Tyvärr får jag avböja Falkenberg även om det rycker i hela löpartarmen. Bäääääää!

  Malin L – trappor??!?! Låter roligt. Måste undersökas närmre.

  Kicki – håller med :)

  Rebecka – ahh, den vill jag också testa. Låter lovely. Det blir späckade dagar det här :)

  SnabbaFötter – Halmstad verkar verkligen vara the place to be. Ska bli jättespännande att utforska! Tack för tipsen!

 • Svara
  Daniel
  28 juli, 2011 kl 06:09

  Härligt med Halmstad! Ha en riktigt skön vistelse!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.