Aktuellt

Semester-utmaningen Allan

Varje sommar åker vi till Umeå (eller cyklar då…) för att hälsa på föräldrar, släkt och vänner. Med barnvakter på plats dygnet runt brukar det innebära goda möjligheter till en veckas träningsläger. Långlöpningar, kortlöpningar och backintervaller i Bräntberget är saker vi brukar roa oss med.

I år är förutsättningarna annorlunda. Jag har gett mig själv löpförbud hela veckan och befinner mig alltså på träningsläger utan cykel och utan möjlighet att springa.

Här hade det varit lätt att nöja sig med solstolen, Costas goda cappuccino och lata kortspelsdagar. Men sån är inte jag.

Jag har istället gett mig själv en semester-utmaning vid namn ALLAN. Jag ska under kommande vecka träna allt jag aldrig tar mig tid till annars. All tid jag skulle ha spenderat löpandes ska jag investera i annan träning. Träning som gör mig stark. Träning som ger mig träningsvärk. Träning som chockar min kropp.

Har börjat filura på upplägget för veckan. Till mitt förfogande har jag gympaskor, spinningskor och theraband. Jag planerar även utnyttja höga hus med många trappor och hiss. Jag kan nämligen gå upp men inte ner…

Den här veckan kommer ni alltså få läsa om mer eller mindre konstiga träningsformer för invalida. Först ut i morgon bitti blir Les Mills nya coreprogram CX-30. Aptufft har jag hört. Och goda förutsättningar till träningsvärk.

Målet för veckan: Så mycket kul som möjligt. Så mycket nytt som möjligt. Och sjukt mycket träningsvärk. Sounds good to me!

7 Kommentarer

 • Svara
  BoelMaria
  5 juli, 2011 kl 18:30

  Lycka till!!! Träningsvärk ”äger” :)

 • Svara
  Lotta
  5 juli, 2011 kl 19:31

  Låter awesome! Väntar med spänning på rapport sen. :) vi ska ta in cx30 till hösten och har höga förväntningar på det.

 • Svara
  Amelie
  5 juli, 2011 kl 19:42

  hyr en kajak! :)

 • Svara
  Ingmarie
  5 juli, 2011 kl 20:21

  Spännande!
  Glöm inte ridning! :-) och skogens gym

 • Svara
  Coyntha
  6 juli, 2011 kl 08:38

  Det låter som ett bra alternativ!!
  Vad kul!

  :)

 • Svara
  Kim
  6 juli, 2011 kl 10:06

  Spännande! Lycka till, ser fram emot den här rapporteringen!

 • Svara
  Hilda
  7 juli, 2011 kl 09:15

  Tack för en härlig och motiverande blogg! Extra kul med en träningsblogg där bloggaren inte bor i Stockholm som alla andra utan ner i härliga Skåne. Fortsätt så!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.