Aktuellt

Photo-shoot och utlottning av skor!

Tänkte visa mina nya kläder från Adidas..

page

…och längst ner till höger ser ni den nakna sanningen bakom kulisserna…

Jag gillar inte alltid Adidas. Mina allra fulaste tights kommer därifrån. Dessutom i dubbel upplaga eftersom jag fick tvångsköpa ett par på Lidingöloppet förra året…

Men den här uppsättningen är så fräsch! Älskar de rosa detaljerna på byxorna och de sitter verkligen som en smäck. Tröjan var också riktigt bra! Jag kände mig typ finast i hela Kävlinge igår. Lovely!

Till uppsättningen hör ett par Trail-skor som jag av misstag fått i herrmodell:

Så, alla killar med storlek US 8 / UK 7 1/2 – var med i utlottningen av dessa skor!

Skriv en rad om vem du är och varför du behöver nya skor så drar jag en vinnare nästa torsdag!

(Så hoppas att jag själv får mina nya snart så jag slipper springa Lidingöloppet i Fredriks innetofflor…)

25 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  14 juli, 2011 kl 14:09

  De byxorna vill jag ha-älskar allt som adidas gör!

 • Svara
  JOHN
  14 juli, 2011 kl 14:32

  Om du springer LL i pissetofflor så lovar jag att jag kommer att springa barfota ;)

 • Svara
  soffan
  14 juli, 2011 kl 14:36

  Lookin´good där Anna, as always :D !

 • Svara
  soffan
  14 juli, 2011 kl 14:37

  Oh, och vill man tävla om ett par i dammodell strl 39 1/3 så kan man titta in hos mig!!

 • Svara
  Johan Reberg
  14 juli, 2011 kl 14:59

  Jag behöver ett par trailskor eftersom jag inte har några. Inspirerad av Daniel, som jag lärde känna vid Ultraintervallen, så springer jag numera med Newton-skor, som jag älskar. Men dessa fungerar sämre i terräng. Det blir därför mycket asfaltsnötande.

 • Svara
  Johan Reberg
  14 juli, 2011 kl 15:29

  Anledning till att jag vill ha ett par trailskor är alltså att jag vill ut och springa i terrängen.

 • Svara
  Viveca
  14 juli, 2011 kl 16:04

  Jimbo vill tävla om ett par nu när han ska satsa lite på löpningen. Hur ska han annars hinna med dig!!!!

 • Svara
  Helena Sannevik
  14 juli, 2011 kl 21:21

  Riktigt snygga kläder, piggar upp med det rosa. Jag vill gärna vara med i utlottningen av skorna, mina fötter passar bäst i herrmodellen… och jag trivs bäst när jag springer i skogen ;)
  Helena.

 • Svara
  Viveca
  14 juli, 2011 kl 23:45

  Kom på att jag vill ju vinna dem till mig själv också!!!Jag min fegis behöver ett par ordentliga skor i höst och vinter så jag inte kan ursäkta mig med att jag inte har några bra skor!! En annan anledning skulle kunna vara att jag nog behöver dem för något galet som du snart lockar med mig på….för nu jäklar är jag på G igen!!

 • Svara
  Gert
  15 juli, 2011 kl 00:04

  Hm.Storlek 44 känner jag till för det har jag.Vad motsvarar storleken du skrev Anna?

 • Svara
  song_bird
  15 juli, 2011 kl 00:28

  still reader behind the scenes here – I would love to win those shoes, as this way I could persuade my friend to join me at any time, no shoes are no longer an excuse – plus the pink-perfect look all the way!

 • Svara
  pilla
  15 juli, 2011 kl 12:20

  Min brorsa behöver ett par trailskor i överraskning sa han kan pusha mig i runt i Skatas terrängen i älgfart för sina lättvikts adizero kommer han aldrig vilja skita ner!

 • Svara
  Magnus
  15 juli, 2011 kl 15:54

  Dina Trailskor hade passat mig perfekt! Jag har återfunnit löpningen sedan två år efter att kroppen legat i träda i mer än 15 år. Den ultimata comebacken vore att klara av att springa lidingöloppet igen för första gången sedan 1994. Iförd ett par schyssta trailskor såklart…

 • Svara
  katja
  15 juli, 2011 kl 22:32

  Både mannen och tonåringen har fötter str44, jag har för mig att det är storlek 10 eller så.
  Så inga skor till oss. Försöker komma i gång med mina nya. De är fina. Vädret är perfekt. Flåset funkar. MEN mina lår. Betong!

 • Svara
  Helena Johansson
  16 juli, 2011 kl 09:59

  Hej! Jag är tjej och har lyckats ärva mina fars breda fötter :( Får därför oftast köpa herrmodell, vilket är lite trist. Stl US8 är min stl och ingen hade blivit gladare än jag över att vinna dessa ursnygga trailskor! Jag ska ha dem när jag tränar military fitness. Förövrigt världens roligaste träning!
  Tack för en bra blogg!

 • Svara
  Susanne
  17 juli, 2011 kl 09:41

  Å dessa vill jag vinna till brorsan som grattis då han kommit in på sjukgymnastutbildningen!

 • Svara
  Therese
  17 juli, 2011 kl 19:07

  Har också svårt att hitta skor i dammodell som passar så föredrar herrmodellen. Skulle verkligen behöva ett par nya skor nu när jag äntligen på allvar kan sätta igång med löpningen igen efter att ha fått astman under kontroll!

 • Svara
  Johanna Lans
  17 juli, 2011 kl 22:20

  Mäh, å jag som hade behövt nya skor… Spelar de så stor roll om de är herrmodell då?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  17 juli, 2011 kl 22:22

  Johanna – för mig gör det. Jag har pinnsmala fötter och jag gissar att herrmodellen är lite bredare. För mig känns det som att gå omkring i ett par båtar. Men har du bredare fötter kan de säkert passa.

 • Svara
  Johanna Lans
  18 juli, 2011 kl 22:28

  Aha ja jag kan inte kalla mina fötter pinnsmala! Om inte annat har jag en sambo som gärna behlver nya skor men vad är de för storlek på svenska då?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  21 juli, 2011 kl 07:49

  Johanna – det är strl 41 1/3 på svenska.

 • Svara
  Johanna
  21 juli, 2011 kl 09:39

  Jag vill också vara med och tävla om skorna, då Adidas herrmodeller har funkat åt mig tidigare. Jag behöver dem för att jag inte har några trailskor från tidigare och eftersom både jag och alla mina stabiliserande muskler skulle må mycket bra av att springa mer i skogen (så jag skulle slippa piriformisproblem och sånt) så skulle jag verkligen behöva ett par trailskor. Dessutom har jag namnsdag idag och får fira den helt ensam så jag tycker jag vore värd en liten present ;)

 • Svara
  Louise
  21 juli, 2011 kl 13:00

  Min snälla och snabba pojkvän behöver verkligen ett par trailskor. I vintras sprang han TransGranCanaria 96km, 6000 höjdmeter i sina gamla Nike skor och han har fortfarande inte skaffat nya… Så jag röstar på att min favorit Oscar ska vinna :)

 • Svara
  Mikaela
  21 juli, 2011 kl 16:19

  Hej :) Jag har löptränat nu hela sommaren och nu vill gubben min oxå börja så ett par najsiga dojjor till gubben så han kommer i gång någon gång ;) Med ett par nya dojjar finns det inga usäkter längre ;D

 • Svara
  Mats
  21 juli, 2011 kl 19:34

  Dessa skor skulle passa perfekt till mig då smålands väder denna semester verkar vara regn, regn och regn. Ut och träna ska jag ändå så varför inte vara torr om fötterna också!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.