Aktuellt

Paket på posten

Om man inte heter Blondinbella blir man knappast rik på att blogga. Däremot får man ofta erbjudanden om att testa saker mot att man skriver om produkten. Oftast tackar jag nej. Ju mer de tjatar ju mer NEJ blir det. Något quorn-företag är som illrar, men jag är inte intresserad. Tycker inte ens om quorn.

bild (2)

Vissa samarbeten är ju rent gynnsamma för mig och då har jag svårt att tacka nej även om folk kan tycka lite si och så om det där med reklam och produkttester osv. Men hallå, jag lägger MASSOR av tid på min blogg. En hel (överfull) garderob med Craft-grejer tackar jag inte nej till! Principer hit och dit men det vore korkat. Dessutom gillar jag kläderna och hade jag inte fått dem hade jag ju köpt dem ändå! Fair enough!

bild

Idag fick jag två paket på posten. Ett med kläder från Adidas till Lidingöloppet, som jag fått via Bloggar om träning. Och ett paket med knäckebröd som jag tyckte kunde vara kul att testa.

bild (3)

Det ni däremot kan vara säkra på är att jag är ärlig i mina utlåtanden. Och jag tar inte emot vad som helst. Ni kommer aldrig att se varken bantningspiller, saunabelts eller Redbull på denna blogg. Var så säkra!

6 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  13 juli, 2011 kl 12:36

  HAHAHA..
  Snälla.. Prova Saunabelts!!

 • Svara
  Jenny
  13 juli, 2011 kl 12:44

  Vad snygga kläder…mycket färg som jag gillar! Du kommer att bli supersnabb!:)

 • Svara
  Johan
  13 juli, 2011 kl 13:50

  Jag var tvungen att kolla vad Saunabelts var för något. Spontant så kan jag bara säga att en långpanna eller 2 är effektivare och roligare än en sådan och/eller bantingspiller.
  Har inga speciella åsikter om att du testar och skriver om vissa saker som du får, bara lite avis ibland. :-)

 • Svara
  soffan
  13 juli, 2011 kl 14:34

  Har du fått kläder!? Najjs, då får jag nog också det snart :D .

 • Svara
  Gert
  13 juli, 2011 kl 19:12

  Redbull vågar jag inte dricka.Tänk om man stormar fram som en bull i skogen sen.:)
  Jag dricker vanligt vatten.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  13 juli, 2011 kl 21:03

  Thomas – haha, det skulle vara för din skull! :)

  Jenny – eller hur!? Jag är jättenöjd.

  Johan – försöker hålla det på en lagom nivå. Blir galen själv på bloggar som förvandlas till levande produkt-tester.

  Soffan – jepp kom ett paket igår med tröja och tights och ett idag med en matchande jacka. Jättefina!

  Gert – gör du rätt i!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.