Aktuellt

MUSKLER!

Testar runt lite bland passen på Träna i Umeå, nu när jag alternativtränar. Alltid kul med nya pass, ny inspiration och nya instruktörer.

Har funderat lite på instruktörernas roll i vad jag får ut av passet. Om jag väljer att ge järnet eller om jag viker ner mig. Är det den skrikande instruktören som får igång mig eller den lågmälda? Är det den supervältränade eller en vanlig Svensson? Den glada tjoande eller den hårda coola?

Vad jag kom fram till är att det inte finns någon som helst logik. Skrikiga instruktörer brukar få motsatt effekt på mig, och jag blir oftast fullständigt anti-taggad. På dagens RPM skreks det en hel del, men jag gick igång fullständigt.

När det gäller instruktörens fysiska kapacitet och utseende brukar jag inte bry mig så mycket. Jag vill att de ska orka fightas, kriga och kämpa men om de ser supervältränade ut eller lite runda och goa brukar kvitta fullständigt.

På CX30 härom dagen var instruktören riktigt muskulös och utstrålade styrka och kraft. Kan inte säga att det påverkade min insats på passet, däremot blev jag ruggigt inspirerad till lite styrketräning! Jag vill också vara kraftfull!

Och eftersom jag inte har tillgång till gym i morgon blir det utomhusgym vid strandkanten. Redskap: STOCKAR, STENAR och BILDÄCK!!!

Här ska kastas, släpas och dras. POWER my friends. POWER!

3 Kommentarer

 • Svara
  Kerstin
  9 juli, 2011 kl 08:32

  vad kul ni har!

 • Svara
  Kirsi
  12 juli, 2011 kl 10:33

  IKSU har ett pass som heter Total Training som du absolut borde testa. RIKTIGT bra träning. Jag har en kompis som är instruktör på IKSU spa, Alexandra heter hon. Fantastisk instruktör. När du nu pratade om instruktörer :)
  Jag är en hängiven läsare av din otroligt energifyllda och inspirerande blogg.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 juli, 2011 kl 22:48

  Kirsi – jag såg det på schemat men kom inte iväg. Verkar grymt roligt. Jag får testa nästa gång!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.