Aktuellt

I sadeln

Tillbaka i Kävlinge igen och hann knappt landa innan det var dags att kliva upp i instruktörssadeln.

Den här sommaren har jag väldans få spinningklasser på schemat, därför får jag passa på att njuta lite extra varje gång. Och det gjorde jag idag. Trots hysterisk värme och ett skorrande headset var lyckan fulländad. Underbara deltagare, härligt pigga ben och svettpölen PÖLEN runt cykeln.

Att  leda klasser är verkligen hur kul som helst. Efter 13 år har jag fortfarande inte tröttnat. Av alla pass jag instruerat är spinning just nu favoriten nummer ett.

Längtar redan till nästa gång.

6 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  12 juli, 2011 kl 22:18

  Förstår dig… :-)

 • Svara
  Gert
  12 juli, 2011 kl 22:49

  Tyckte jag såg dig på väg förbi Thures sport på motsatta sidan på cykel.Precis där jag gick fast det kan ju vara fel.
  Kettleball verkar vara populärt nu.Liksom spinning

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 juli, 2011 kl 22:58

  Thomas – eller hur!?? Du får gärna tipsa om något favvopass du har så kan jag komma och våldgästa. Alltid kul med ny inspiration!

  Gert – jo jag tyckte nog jag såg dig också. Fast jag var inte säker eftersom jag egentligen inte vet hur du ser ut annat än på din lilla facebook-bild. Men jag tänkte att det eventuellt möjligtvis var du! Får väl säga HEJ i efterskott då :)

 • Svara
  Gert
  13 juli, 2011 kl 10:59

  Hej hej.:)

 • Svara
  Daniel
  13 juli, 2011 kl 11:42

  Har varit lite dålig på att läsa bloggar sista tiden och har nu uppdaterat mig bland dina inlägg. Vilken grym alternativträning du fått till och häftigt med dom där bildäcken. Du är en sådan bra förebild och inspiratör till träning! Hittar nya vägar när annat inte funkar och kommer ut starkare i andra ändan, häftigt!!! :twisted: Heja dig!!!

 • Svara
  Carolin
  13 juli, 2011 kl 21:18

  Kan du inte nan gang lagga upp hur ett spinningpass du instruerar ser ut? Eller maila lite tips till mig :)
  Har nyss gatt spinninginstruktorsutbildning och skall borja halla pass i Lund till hosten!

  Toppenbra blogg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.