Aktuellt

Han vet vad han gör!

Naprapat-Jimmy vet vad han gör. Idag gjorde jag som han sa och VÄRMDE UPP innan mitt löp-pass. 15 minuter rotationsövningar och benlyft i sida, för att trigga igång mina stabiliseringsmuskler i höft och mage. Detta skulle göra att knä-ontet höll sig borta sa han.

Och vet ni. Det gjorde det. 5 km bra men behärskat fräs, sista kilometern nere i 4:34-fart. Nu har jag gjort två 5-kilometrare av tre innan jag får öka. Sista femman ska vara ännu mer fart och kvalitet. Allt enligt order från naprapaten.

Avslutade passet med 45 min coreövningar signerade PT-Freddie. Tufft, obekvämt, jobbigt. Men förmodligen värdefullt i förlängningen.

Jag är laddad nu. Jag ser ljuset. Jag ska bli bra. Jag ska bli stark. Jag ska snart rocka loss på gatorna igen. Var så säkra!

12 Kommentarer

 • Svara
  soffan
  22 juli, 2011 kl 14:30

  Hurra :D !

 • Svara
  Gert
  22 juli, 2011 kl 15:23

  Anna.Till och med jag värmer upp innan jag springer.:)
  Det trodde jag du gjorde alltid.Du som har hållit på med träning så mycket.
  Roligt att det är bättre nu.:)
  Ha det så bra.:)

 • Svara
  Thomas
  22 juli, 2011 kl 15:55

  Visst gör han:-)

  Om alla bara hade gjort precis som Jimmy sade så hade världen varit en bättre plats för alla löpare ;-) ;-)

  Vad bra att det funkade!! :-)

 • Svara
  Emelie
  22 juli, 2011 kl 16:51

  Vilket glädjefyllt inlägg. Nu håller jag tummarna för att det fortsätter att kännas så här bra.

 • Svara
  Helena
  22 juli, 2011 kl 18:01

  Åh…heja! Håller tummarna! :D

 • Svara
  Emelie
  22 juli, 2011 kl 21:28

  :) Glad!

 • Svara
  Västgötskan
  22 juli, 2011 kl 21:40

  Vad härligt att höra! :-)

 • Svara
  Coach F
  22 juli, 2011 kl 23:06

  Heja heja! Längtar efter att få skicka ut dig på tuffa pass igen!

 • Svara
  Lotta
  24 juli, 2011 kl 10:37

  åh så skönt!!!

 • Svara
  Sandra
  24 juli, 2011 kl 12:34

  Åh, härligt! Skulle du vilja lägga upp/skriva lite om rotationsövningarna du gör? Jag har samma problem som du nämligen.. men min naprapat verkar inte ha samma koll som din, han tycker inte att löpning är någon sport att hålla på heltid med! Grr.

 • Svara
  Carina
  24 juli, 2011 kl 23:57

  Det ser vi fram mot!!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  25 juli, 2011 kl 07:50

  Sandra – jag ”spelar tennis” med vikt. Backhand och forehand. Böjer mig ner med vikt på ena sidan och sträcker uppåt diagnoalt till andra sidan. Cykelsitups. Båten med rotation (sitter på rumpan med ryggen bakåtlutad och benen i luften. Dippar en vikt på ena sidan och sedan på andra osv). Utfall med rotation mot främre benet. Om jag får med mig någon familjemedlem som vill fota ska jag försöka lägga upp lite bilder.

  Och du… byt naprapat :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.