Aktuellt

Laddar för träningslördag…

I morgon ska jag på träningslördag i Bokskogen. Det ska bli fantastiskt kul, smaka på detta:

10.00 Tufft pass med en blandning av intervaller och styrka, samt lite närkontakt med marken…

Lunch

Föreläsning med naprapat Jimmy Palm om hur träning och löpning påverkar och belastar kroppen. Genomgång av vanliga skador som drabbar löpare – hur man håller sig borta från dem och vad man gör om man skulle råka ut för dem. Hur man tränar hårt men smart!

Distanspass på några av skogens fina stigar.

Allt ordnat av bästa Sara. Det här ska bli hur kul som helst!

Samtidigt missar jag detta. Men man kan inte få allt!

10 Kommentarer

 • Svara
  Helle
  10 juni, 2011 kl 15:32

  Du vill inte skriva ett litet inlägg senare om just hur man skall löpa för att hålla sig borta från skador? Just nu är helt frisk om mår bra, men är ny inom löpning och vill undvika att tabba mig. :)

  /Helle

 • Svara
  Daniel
  10 juni, 2011 kl 20:55

  Det kommer bli en kanonlördag! Ses imorgon!

 • Svara
  Johan
  10 juni, 2011 kl 21:39

  Jag är uppbokad senare på dagen, men bokskogen blir det imorgon, troligen innan ni kör igång. Tur är väl det så jag inte blir nersprungen av er. ;-)

 • Svara
  Mikael Björk
  10 juni, 2011 kl 22:11

  Ses i morgon förmiddag!

 • Svara
  Ingmarie
  11 juni, 2011 kl 01:54

  Önskar jag kunde vara med för jag är säker på att ni kommer att få en riktig höjdardag!
  Men någon måste ju jobba…;-)

 • Svara
  Emilia
  11 juni, 2011 kl 15:33

  Åhh jag ville också vara med idag :( Hoppas att ni har haft det riktigt trevligt, härligt å svettigt :)

 • Svara
  Carina
  11 juni, 2011 kl 21:58

  Låter som en helt underbar lördag!!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 juni, 2011 kl 08:01

  Helle – jag har fått några råd av min naprapat för att undvika mina skador men jag är ingen expert och jag kan knappast statuera gott exempel… Men jag kan absolut skriva ner vad jag fått lära mig både tidigare och vad jag fick höra igår. Kommer inom kort!

  Johan – haha, myggorna var nog i så fall farligare än vad vi var. Klarade du dig obiten?

  Ingmarie – ja visst är det dumt att man måste jobba ibland! Hoppas du får tillfälle en annan gång!

  Emilia – trevligt, härligt och svettigt var precis vad det blev. En riktig höjdardag! Hoppas du kan vara med nästa gång!

  Carina – jepp en riktig lördag med stort L!

 • Svara
  Johan
  12 juni, 2011 kl 11:31

  Jag hade så pressat schema så jag hade inte tid att stå still tillräckligt länge för att de skulle hinna sätta sig. :-) Men det gällde att hålla munnen stängd när man sprang, för att slippa spontant proteintillskott.

 • Svara
  Träningsglädje
  15 juni, 2011 kl 17:18

  åh, verkr ha varit en sjukt kul dag!!!! :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.