Aktuellt

Heldag i bokskogen

Sara hade ordnat en fantastisk dag till oss!

Vi startade dagen med femhundrametersintervaller. Efter varannan intervall fick vi en minuts vila. Efter varannan var det styrkeövningar. På första stationen fightades vi med myggen i utfall, armhävningar, plankor, rygglyft, cykelsitups och burpees:

Ny bild (1)

Andra stationen bestod av knäböj, dips, sidoplanka, kamelen och ankgång:

Ny bild
(Bilder smyglånade av Daniel…)

Sen på det igen med nya femhundringar.

Efter denna kanonstart på dagen skrek magen efter mat och kycklingsalladen satt som en smäck. Fast hungern ville inte släppa så det fick bli lite tonfisksallad till efterrätt.

 

DSCF5971DSCF5968

DSCF5967
Jordgubbar är aldrig fel!

Efter lunch väntade föreläsning om skador och annat smått och gott.

DSCF5973DSCF5972

Anna fick tyvärr statuera verkligt exempel med en stukad fot efter intervallerna. Vi andra fick undersöka våra vader för att se om vi hade kenyanvader med liten muskel och lång sena, bullvader med kort sena eller tvådelade vader. Lyckades inte lista ut vilken sort jag var…

DSCF5976
Malin, Daniel, Therese och jag. Laddade för löprunda nr 2.

Efter föreläsningen hade benen segat till sig rejält och det kändes tungt att dra igång dem. Men en sjukilometers lugn runda skulle väl ändå funka. Tills jag fick sällskap av snabba Sara. Hon kan springa snabbt och prata samtidigt. Med mina post-maraton-stolpar fick jag nöja mig med att flåsa lite korta meningar till svar.

Summa summarum en kanondag! Tack Sara för att du fixat och tack alla andra för gott sällskap!

8 Kommentarer

 • Svara
  soffan
  12 juni, 2011 kl 00:21

  Undrar verkligen vilken typ av vader jag har :P !? På min massageutbildning, som på alla andra ställen i livet iofs, var alla rörande överens om att de aldrig sett något liknande. Jag lovar att förevisa nästa torsdag :D .

 • Svara
  Therese
  12 juni, 2011 kl 09:31

  Haha, jag kom inte heller fram till vilka vader jag har. Att döma av hur benen kändes igår så har jag nog den dära bullvaden…

  Kul att ses igår, välkommen till Halmstad i augusti! :D

  Jag lånar ett par bilder av dig, hoppas det är okej. Jag var ingen vidare bloggare igår, glömde helt bort att ta kort. :)

 • Svara
  Sara
  12 juni, 2011 kl 09:35

  Åja jag tyckte att du också pratade på :) Tack för att du förgyllde dagen!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 juni, 2011 kl 09:42

  Soffan – blir spännande att se :)

  Therese – låna på bara, det är helt ok! Kul att ses, vi får hoppas på lika fint väder i augusti! Nu ska jag gå och spegla mina vader :)

  Sara – haha, jo jag pratade. Skillnaden var att jag flåsade så mycket i uppförsbackarna att jag inte hörde vad jag själv sa :) Tack själv för en kanondag!

 • Svara
  Ingmarie
  12 juni, 2011 kl 10:03

  Vilken dag! Vilken fest! (Kanske särskilt för myggen…;-) )
  Hoppas, hoppas jag kan vara med nästa gång. :-)

 • Svara
  Johan
  12 juni, 2011 kl 11:37

  Du flåsade säkert för att det var så varmt. Är allmänt avis på er som hade en sådan trevlig dag, minus myggen då möjligen. :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 juni, 2011 kl 21:13

  Ingmarie – ja mygg fanns det gott om men jag klarade mig utan bett även denna gång!

  Johan – nästa gång får du hänga med!

 • Svara
  Västgötskan
  12 juni, 2011 kl 22:11

  Hoppas verkligen att du slipper! :-( Håller tummar och tår!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.