Aktuellt

Cykel som cykel

Mitt knä/höft protesterar ingenting alls när jag spinnar och cyklar. Därför är jag inte överdrivet knäckt just nu, jag har ett bra substitut till löpningen.

Cykling och spinning borde ju liksom vara same same, fast lite different. En sadel, två pedaler. Jag skulle dock säga det är mer different än same.

Ny bild (61)

Anyway. Jag gillar båda. Igår njöt jag av vinden och solen, i dag njöt jag av att riva upp pulsen ur morgonpyjamasen och kicka igång dagen med svetten sprutande ur öronen. Två feelings. Två kärlekar. Love it.

6 Kommentarer

 • Svara
  Sofia
  17 juni, 2011 kl 14:12

  Hej!

  Vad är det för fel på din höft? Tråkigt när det inte funkar som det ska!

  Jag har fått en inflammation i min…. och tycker att krämpor är för gamlingar, inte för folk som vill röra på sig. Men, det fick man ju inte vara med och bestämma. :)

 • Svara
  Västgötskan
  17 juni, 2011 kl 16:01

  Jag kör också spinning som komplement (även om jag inte har problem med höft eller andra leder). Tycker spinningen är grymt rolig i sig! :-)

 • Svara
  Träningsglädje
  17 juni, 2011 kl 19:21

  haha härlig jämförelse. instämmer! fast en till skillnad är att på spinningcykel får man sällan fikapaus!

 • Svara
  anneliten
  18 juni, 2011 kl 09:07

  Kommentar till Sofia – och varför skulle inte gamlingar vilja röra på sig?

  Anna, jag skule vilja hitta cykeln som alternativ, men det känns så meckigt med all utrustning man måste ha. Spinning däremot – där står ju gymmet för grejerna.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 juni, 2011 kl 09:18

  Sofia – tror det är min ITB-sena som bråkar både i knä och höft. Är nog mest en överansträngning. Hoppas att det lättar nu när jag är lite snäll med den.

  Västgötskan – Spinning är det bästa som finns efter löpning. Me love.

  Träningsglädje- hur kunde jag missa den! Det är ju den viktigaste skillnaden och den största fördelen för cyklingen. Mer våfflor åt folket :)

  Anneliten – det är det man har en man till :)

 • Svara
  Sofia
  18 juni, 2011 kl 10:03

  Klart gamlingar också ska röra på sig! Jag skojade. Skador och överansträngningar av alla slag är bara frustrerande när man vill göra något och kroppen säger nej. Sen jag kom in på mitt 30:e år har det dykt upp krämpor både här och där och jag har aldrig haft ont någonstans alls.

  Min moster är 71 och är pigg och snabb som sjutton! Ute med labradoren fyra gånger om dagen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.