Aktuellt

The one and only spinningbralla

Women Cavli Short Tights

Jag använder aldrig blöjbyxor när jag spinnar. Jag får inte ont av den korta stunden i sadeln och blöjbyxorna får istället komma till användning utomhus, på den riktiga cykeln. I spinningsalen har jag vanliga tights och gärna trekvarts.

När jag springer använder jag CRAFT. Det känns som spring-tights, inte spinning-tights. Vet faktiskt inte varför, de borde ju funka lika bra att spinna i. När jag spinnar vill jag ha PEAK. Fast de springer jag å andra sidan inte i…

Det finns förstås miljoner av tights som teoretiskt skulle funka att spinna i,  men jag kommer ALLTID tillbaka till Peak. Outstanding kvalitet, grymt sköna och de håller HUR LÄNGE SOM HELST. Fast nu har jag fått ge upp mina äldsta från 2005… de har blivit lite slappa i baken. Efter 5 tvättar i veckan i sex år får det väl räkans som ok…

Har letat länge efter en ersättare men det har aldrig funnits i rätt storlek. Tills igår. Killen från PEAK tog hem ett par från Danmark efter att jag viftat lite fint med ögonfransarna.

Så nu har jag ett par nya tights i min tights-park. Danska dessutom men jag hoppas vi förstår varandra i alla fall.

Det som jag tvingade mig att inte köpa såg ut så här…

Ny bild (48)

7 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  12 april, 2011 kl 11:33

  Åååå – det gröan linnet vill jag ha! Är det Peak alltså?

 • Svara
  soffan
  12 april, 2011 kl 12:00

  Najjs! Nej, jag jobbar inte heller med blöjbyxor, vanliga nikes funkar fantastiskt fint för mig :D .

 • Svara
  Träningsglädje
  12 april, 2011 kl 12:20

  var inne på deras webshop igår, finns mycket fint. dessutom lite rea… :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 april, 2011 kl 14:56

  Anneliten – nej det är Nike. På överkroppen är jag inte Peak-fanatisk…

  Soffan – då är vi två utan blöja!

  Träningsglädje – mmm… som julafton på en tisdag!

 • Svara
  Lotta
  12 april, 2011 kl 15:37

  du är rolig du! ;) vilka fina linnen, speciellt det gröna.. bäst att jag inte surfar dit eftersom jag inte har råd att handla något! :P

 • Svara
  Jenny
  12 april, 2011 kl 18:57

  Snygga! Jag vill också ha……:)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  12 april, 2011 kl 21:46

  Lotta – eller hur! Jag älskar det gröna. Men lite solbruna armar till… Vill ha vill ha vill ha!

  Jenny – mmm. Jättejobbigt eller hur!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.