Aktuellt

Morgon-ruffie

Startade dagen ovanligt tufft idag, med Ruffie klockan 08.30. Men det har jag tagit igen i solstolen efteråt. Med råge.

Mina instruktörskollegor hade genrep på sitt Ruffie-pass idag och jag och Fredrik var inbjudna VIP-gäster. Som VIP-gäst tränar man på dygnets bästa tid… morgonen!

Med morgongröten precis nedsjunken i magen var det dags. Ett uppvärmningsblock, ett block med fokus överkropp, ett med fokus ben, ett lite lugnare och ett avslutande block modell wild and crazy.

Mycket närkontakt och kramar, nästan lite mysigt emellanåt. Fast jag kramade inte Fredrik, Malin fick duga. Hon var mer min viktklass och på så vis slapp jag flyga fullständigt ut genom fönstret.

Brottningsinspirerade övningar, övningar där vi klättrade på varandra och övningar där man fick jobba själv. En bra blandning av allt möjligt smått och gott. När vi puttade omkring på varandra som värst kändes det som tangokväll på Finlandsbåten. Fast lite mer hardcore då. Det här ett pass som bäst gör sig i bilder. Men jag tog inga. Så ni får hålla tillgodo med en Thailandsbild från 2009. Det var typ förra gången jag och Fredrik tränade något annat än cykling tillsammans:

box

2 Kommentarer

 • Svara
  Malin L
  25 april, 2011 kl 14:45

  haha, svettigt, tufft och… MYSIGT. Mycket bra jobbat Anna – jag hoppas vi får byta svett med varann fler gånger :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  26 april, 2011 kl 08:44

  Malin L – det får vi alldeles säkert. Fast nästa gång får jag väl inte vara med och leka, då måste jag väl vara fotograf – jäkla batteri!!!:(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.